Paradise Hotel-Calles stora förändring: "Personligt"

I kvällens avsnitt av "Ex on the beach" gör Calle Åberg debut. Tidigare har han varit med i "Paradise hotel" men nu dyker han upp i en helt ny skepnad.

För tre år sedan medverkade Calle Åberg, 23, i “Paradise Hotel” och så sent som i höstas var han med i Dplay-serien “För känd för kärlek”. Nu slår han till för tredje gången och medverkar i årets säsong av “Ex on the beach”. Han gör debut i kvällens avsnitt när han kommer in som ex till Antonia Mandir, 21.

– Det känns jättekul, jag har ju varit med i Paradise Hotel innan och jag tyckte det var kul att man är ett gäng i ett hus tillsammans. Man festar och har kul, skapar minnen för livet. Så när jag hörde att de sökte folk till Ex on the beach så ville jag vara med och det fick jag, berättar han för Hänt.

LÄS OCKSÅ: Ali studerar till läkare – nu är han med i ”Ex on the beach”

Men någonting som förändrats ordentligt sedan Calles medverkan i Paradise Hotel är hans kropp. Han har inte bara blivit tre år äldre, han har även täckt halva överkroppen med tatueringar.

– Hela bröstet och armen är gjord, det kommer bara fyllas på. Jag kommer köra ganska mycket, har en ny tid bokad redan på fredag för att fylla på mitt ben, berättar Calle.

Det var strax innan sin medverkan i “För känd för kärlek” som Calle tatuerade hela bröstet.

– Jag trivs i det och tycker att jag passar väldigt bra i det. Det blir väldigt personligt och jag tycker om det, säger han. 

Trots att Calle vill göra mer tatueringar så vill han inte täcka för mycket av kroppen. Han vill ändå att man ska se hur han ser ut under.

– Jag diggar ändå min kropp och vill inte täcka allt för mycket.

Tatueringarna handlar till mestadel om att Calle gillar det och tycker att det är fint. Men bakom dem ligger det ändå någon slags tanke.

– Största tanken är ju att det ska se snyggt ut, men självklart betyder det något. Tigern står för att jag är stark ensam och kompassen för min resa i livet, avslutar han. 

Calle har gaddat sig, så snyggt!

LÄS OCKSÅ: ”Paradise hotel”-deltagaren klar för nya ”Ex on the beach”

FOTO: Kanal 5