"Paradise hotel"-deltagaren klar för nya "Ex on the beach"

Han satte hjärtan i brand i "Paradise hotel 2014" – och enligt uppgifter till Hänt är profilen nu även klar för nya säsongen av "Ex on the beach Sverige".

Snart är det dags för en ny säsong av “Ex on the beach Sverige” att gå av stapeln. Den 20 mars är det premiär för den tredje säsongen av skandalsåpan på Kanal 5. Redan i måndags kunde Hänt presentera hela startfältet i dokusåpan, men nu kan vi också avslöja en av säsongens hemliga j0krar.

Calle Åberg, 23, känd från bland annat “Paradise hotel” 2014 och “För känd för kärlek”, kommer nämligen att delta i programmet, enligt uppgifter till Hänt. Dokusåpaprofilen slog igenom när han kom in som en av hunkarna i just “Paradise hotel” för knappt tre år sedan, där han bland annat fångade Saga Scotts, 27, och Paulina “Paow” Danielssons, 23, hjärtan.

I programmet “För känd för kärlek” dejtar Calle även Antonija Mandir, 21, som också är en av de redan presenterade deltagarna i nya “Ex on the beach Sverige”.

LÄS MER: Skrällen: TV3 gör “Paradise hotel” – med gamla deltagare

Kanal 5 vill dock varken dementera eller bekräfta uppgifterna om att Calle Åberg är en av årets deltagare i “Ex on the beach Sverige”.

– Calle är en av våra fina medverkande i “För känd för kärlek” på Dplay. Men på frågan om han också är med i “Ex on the Beach Sverige” blir det faktiskt en ”ingen kommentar” i bästa spionromanstil från mig, säger Dan Panas, presschef på Discovery Networks där bland annat Kanal 5 och Dplay ingår.

Calle Åberg i “Paradise hotel” 2014. Foto: TV3

Sedan tidigare har Hänt kunnat berätta att Johannes Leonidas Ulmefors, 22, känd från den första säsongen av “Ex on the beach Sverige” från 2015, deltar i årets upplaga av dokusåpan. Förutom honom är också Antonija Mandir, 21, Rasmus Ullman, 22, Ali Saadoun, 24, Rebecka Nilsson, 22, Oliver Sallman, 25, Julia Markham, 21, och Wilma Nilsagård, 19, också klara som deltagare i årets upplaga av sexsåpan.

LÄS MER: Saga Scott redan lämnad av kärleken: “Fy fan vad det suger”

Foto: Kanal 5

SENASTE NYTT!