LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pär Lernström försvinner – nya beslutet för programledaren

15 nov, 2022 
André Färnsveden
Pär Lernström.
Pär Lernström är ett av de största namnen inom programlederi.
Men nu försvinner han från ett av de programmen han leder.
Annons
Idol 2022: Vilket stjärntecken är juryn?Brand logo
Idol 2022: Vilket stjärntecken är juryn?

Pär Lernström, 42, har jobbat inom TV4 i väldigt många år. De flesta känner nog igen honom som programledaren i succéprogrammet Idol. Han har nämligen ansvarat för programmet varje säsong sedan han tog över 2011.

Men Pär leder även två andra program på kanalen, båda tävlingsprogram. Det ena är Talang som nyligen gick igenom en stor förändring.

Tre av de fyra jurymedlemmarna, Bianca Ingrosso, 27, Sarah Dawn Finer, 41, och Edward af Sillén, 40, bekräftade nämligen att de inte skulle vara kvar den kommande säsongen. Kort därpå avslöjades de tre ersättarna, Helena Bergström, 58, Johanna Bergström, 26, Viktor Norén, 37, som ska hålla David Batra, 49, sällskap i den kommande säsongen.

Det tredje programmet som Pär leder är Kockarnas kamp.

Annons

Kritiken mot Pär – efter beteendet i Biancas talkshow

Pär har väldigt mycket erfarenhet av att leda diverse program men nyligen fick han istället agera gäst när han besökte Bianca Ingrosso, 27, i den nya talkshowen Bianca. Men en detalj väckte staka reaktioner från tittarna. Många tyckte nämligen att Pär tog över programmet.

Men Pär vad proffsig han är som programledare kändes som han styrde programmet”, skriver en tittare på Biancas Instagram.

Showen heter BIANCA och inte PÄR! (Svårt släppa rollen som programledare…?)”, skriver en annan.

En tredje tittare instämmer: ”Men är det Bianca eller Pär Lernström som är programledare i ”Bianca”??? Han tog ju över hela intervjun med Frida och Maja ikväll!

Därför försvinner Pär Lernström

Pär är som sagt programledare för flera program på TV4. Ett av de är Kockarnas kamp som har varit igång under hösten. Men den spännande matlagningstävling har nu nått sitt slut.

Det innebär att Pär och programmet inte kommer att visas förrän en ny säsong kommer ut. Programmets framtid är dock ännu inte bekräftat, inte heller om det är Pär som i så fall skulle leda Kockarnas kamp. Det återstår att se helt enkelt.

Hänt har sökt TV4 utan framgång.

FOTO: TV4

Annons