LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pär och Linda Lernströms beslut för relationen – privata avslöjandet

10 mar, 2023 
André Färnsveden
Pär Lernström, Linda Öhrn.
Pär Lernström lever ett lyckligt familjeliv med sin fru Linda och deras barn.
Nu berättar han om ett knep makarna använder för att komma varandra närmare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström i tårar efter det starka framträdandetBrand logo
Pär Lernström i tårar efter det starka framträdandet

Pär Lernström, 42, är en av Sveriges mest omtyckta programledare. Han har lett succéprogrammet Idol i 12 säsonger och leder just nu sin sjunde säsong av tävlingsprogrammet Talang.

Pär Lernström talar ut om relationen till sin pappa

Men han leder inte bara tävlingsprogram, han har även en tendens att styra skutan på olika typer av galor. Och just det gjorde han tidigare i år på Tillsammans mot Cancer.

I programmet berättade Pär om pappans kamp mot cancer. Han hade fått lungsäckscancer och kämpade i tre år innan han gick bort.

– Det brann någonting i honom. Men det här var en fajt som han inte kunde vinna. Den 12 mars 2021 så lämnade min pappa, Bibi och Loas farfar oss, 65 år gammal, sa Pär i programmet.

Annons

Vidare berättade en tårögd Pär om relationen till sin pappa.

– Jag och pappa har haft en knepig relation. Men när jag stod där på begravningen i Strängnäs, så slogs jag av den här totala meningslösheten. Som man säkert gör, många av er som har varit med om det här. Det här att det är alldeles för många som dör alldeles för tidigt. Precis som han.

Pär Lernströms beslut med hustrun

Pär lever ett ganska privat liv utanför tv-karriären, han har exempelvis inga sociala medier. När han inte leder program lever han livet som familjefar. Han är gift med journalisten och mediechefen Linda Öhrn Lernström sedan 2011 och tillsammans har de två barn, döttrarna Bibbi och Loa.

Nu berättar Pär om ett knep han och frun använder för att komma ifrån det hektiska livet som tvåbarnsföräldrar. I en intervju med Svensk dam berättar Pär att paret tar en dag i veckan för att fokusera på varandra.

– Det har känts viktigt och är en anledning till att vi resterande sex kvällar är bättre föräldrar, bättre som par och bättre vänner. Det händer att vi tränar och spelar en padelmatch men oftast har vi gått ut på restaurang och bara pratat under de här kvällarna, säger Pär till tidningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons