Paows oväntade nya stil efter uppbrottet: "Stor förändring"

Under våren har Paulina "Paow" Danielsson både bytt land, lägenhet och blivit singel. Nu har bloggaren också helt bytt stil. "Känns så fresh!", skriver hon på bloggen.

Paulina ”Paow” Danielsson, 24, har haft en turbulent vår. Först kom hon tillbaka hem till Sverige efter fyra månader i Thailand och därefter tvingades hon att flytta från sin förra lägenhet vid Mariatorget på Södermalm till en mindre lägenhet vid Slussen.

Kort därefter tog också förhållandet med pojkvännen Mattias Coleman, 24, slut.

”Det som jag kommer att säga nu är något jag är så rädd för, och det är att säga. Vi klarade det inte”, skrev hon på sin blogg tidigare i maj.

LÄS OCKSÅ: Paow: ”Jag har aldrig varit så här långt ner på botten”

Men nu väljer Paulina att gå vidare – och det med en stor yttre förändring. Dokusåpaprofilen, som länge haft långa, blonda hårförlängningar, har nu valt att klippa en kort frisyr.

“Ska till frisören och göra en STOR förändring… Jag ska nämlingen ta bort löshåret och klippa det…. Kort! Känner att mitt hår behöver det. Och jag hoppas verkligen att jag kan lära mig att trivas i det också“, skrev hon på sin blogg före frisörbesöket.

Och “Paradise hotel”-vinnaren verkar minst sagt trivas med den nya looken redan nu. På Instagram och på sin blogg visar hon nöjt upp resultatet.

“Alltså jag är verkligen hur nöjd som helst med mitt nya hår. Känns så fresh!”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Paow tvingades tatuera hela ryggen efter missen

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!