Paows otrohetsbråk i programmet – därför bryter deltagaren ihop

I kväll i ”Temptation Island” ryker två deltagare ihop inne i flickvännernas hus. Paulina Danielsson och Jennifer Wallenholm ska winga två andra deltagare, men det hela slutar i bråk, skrik och tårar.

I kvällens avsnitt av ”Temptation Island” på Kanal 5 ryker Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och Jennifer ”Jeffe” Wallenholm ihop. Bråket slutar i både skrik och tårar. Jeffe och Paow har tillsammans försökt att ”winga” två deltagare med varandra, alltså uppmuntra dem till att lära känna varandra bättre. Men när Jeffe anser att det hela går för långt startar själva bråket. Jeffe blir arg och ledsen, samtidigt som Paow inte alls förstår varför.

– Jag är så jävla arg, för vi skulle winga Kristina och Eddie till en viss nivå. Men de var väldigt närgångna, säger Jeffe och fortsätter:

– Visst man kan winga till en viss nivå, men sen såg man att Eddie och Kristina faktiskt skulle kunna göra någonting… Jag klarar inte av sånt, och jag känner att jag inte har någonting att göra här. Det känns som att jag är den som är mest seriös med min pojkvän här inne just nu.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Som sagt, Paow förstår inte alls varför Jeffe plötsligt blir arg.

– Att Jeffe först wingar, men sen när det kanske händer någonting så blir hon irriterad, säger Paow oförstående i programmet och fortsätter:

– Tänker hon nu att ”omg jag vill ha en trofé för det här”, eller? Vad är det hon menar? Ursäkta men det stör mig att hon kommer in som en jävla ångvält för att hon vill ha uppmärksamhet, som ett jävla kioskmongo.

Paow och Jeffe verkar inte ha haft samma syn på vad deras ”wingande” skulle innebära. Paow tolkar istället Jeffes ilska som en reaktion för att hon inte fick den uppmärksamhet som hon velat ha. Efter en stunds gnabb får Paow nog och skriker på Jeffe.

– Jag hatar människor som vill ha uppmärksamhet för allting de gör, skriker hon och fortsätter:

– Hon blev sur från ingenstans. I slutändan handlar det om att hon inte står i centrum, så tror jag att det är.

Men Jeffe i sin tur blir ledsen och faller i tårar.

– Jag känner inte att någon ska stå och skrika på mig när jag har varit här dubbelt så länge, och hon vet inte hur jag mår.

Singeltjejerna i programmet. Jennifer, Rosalie, Matilda, Aida, Natalia, Elina, Rosinja-Alma, Denise och Shiba.

Paren som klev in i programmet tillsammans. Oliver och Kristina, Jesper och Jennifer, Jennifer och Kalle, Annica och Marcelo. 

Singelkillarna i programmet. Adnan, Jonathan, Chris, Ahmed, Daniel, Eddi, Chivo, Chaze, Jeff, Johan.

Sofia Wistam leder programmet.

Temptation Island sänds klockan 21.00 i Kanal 5 på söndagar.

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf bryter tystnaden om svärdottern Paow – under resan

LÄS OCKSÅ: Paows bebisplan med 17-årige pojkvännen: ”Då vill vi ha barn”

Foto: Kanal 5

Senaste nytt