Artikeln innehåller reklamlänkar

Paows nya ingrepp – efter uppbrottet från Lance Hedman: "Jag är så nöjd"

Paulina Paow Danielsson gör nytt skönhetsingrepp efter uppbrottet från Lance Hedman Graaf.

Efter uppbrottet från Lance Hedman Graaf väljer Paulina "Paow" Danielsson nu att förändra sig. Först bytte hon frisyr – och nu har hon gjort ett skönhetsingrepp.

Det har varit minst sagt dramatiskt mellan bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och kändissonen Lance Hedman Graaf, 17, de senaste veckorna. I början av mars meddelade ex-paret att de valt att gå skilda vägar för tredje gången, men bara dagar före uppbrottet tatuerade Paow också in Lances namn på sin kropp.

Nu har Paow valt att gå vidare. I ett inlägg på sin blogg skriver hon att hon är redo för förändring. Hon har redan ändrat sin frisyr och nu väljer hon även att ändra sitt ansikte.

“Som sagt så är jag ju inne på att jag vill förändra min look lite nu. Har ju sett likadan ut i typ 3 år nu och det börjar bli tråkigt. Så jag har ju färgat håret klippt lugg och har aldrig vart såhär nöjd med en hårfärg/frisyr innan”, skriver hon och fortsätter:

“Men det var ju flera år sedan jag gjorde mina läppar ordentligt.”

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Paow skriver att hon tog kontakt med en klinik för att göra ett nytt skönhetsingrepp på sina läppar och att hon nu har genomfört det.

“Först tömde vi mina läppar på filler för att sen kunna börja om så att dem inte skulle bli klumpiga. Och jag är så nöjd. Även om dem är svullna och jag är lite blå. Älskar känslan av att göra läppar och att man känner sig så fin efteråt”, skriver hon.

Paulina “Paow” Danielsson meddelade tidigare i veckan att relationen med Lance Hedman Graaf nu var över på riktigt. I ett annat inlägg på sin blogg skriver tv-profilen att hon inte har några känslor kvar för ex-pojkvännen längre.

”Något i mig har dött. Mitt hjärta känns läkt och jag kan på riktigt säga att jag inte känner någon sorg eller smärta alls för den delen. Jag har bestämt mig för att gå vidare. Innan så har jag hållit fast vid att jag skulle allt kommer att lösa sig och det detta var en paus. Men jag har bestämt mig för att gå vidare, både i hjärtat och i själen. Och att man kan sluta älska en människa”, skriver hon.

Paulina Paow Danielsson är en av Sveriges största bloggare. 

Paow var tidigare tillsammans med Lance Hedman Graaf.

I slutet av februari tatuerade Paulina Danielsson in Lance Hedman Graafs namn.

Nu har hon tatuerat sig igen, men ett annorlunda budskap än tidigare.

Paow har medverkat i bland annat Paradise hotel 2013 och 2014.

Paulina Danielsson har också synts i Temptation island och Lyxfällan.

Paulina Paow Danielsson på Nordic Face Awards 2017.

Lance Hedman Graaf är son till  Magnus Hedman och Magdalena Graaf. Här som bebis.

HETAST PÅ HÄNT TV: Smails avslöjande om uppbrottet: ”Emma och jag har gjort slut”

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges mardröm: 14-årige sonen Liam vill göra som Lance Hedman: ”Det värsta”

LÄS OCKSÅ: Paows oväntade besked om nya killen – efter uppbrottet från Lance: ”Har varit med en”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!