Paows oväntade besked om nya killen – efter uppbrottet från Lance: "Har varit med en"

Efter uppbrottet från Lance Hedman Graaf har Paulina "Paow" Danielsson gjort allt för att försöka gå vidare. Nu avslöjar hon bland annat att hon varit med en annan kille.

Det var för snart två veckor sedan som bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, meddelade att förhållandet med Lance Hedman Graaf, 17, var över för tredje gången. Bara dagar före uppbrottet tatuerade Paow in Lances namn på sin kropp, men efter att de gått skilda vägar har hon gjort allt för att försöka gå vidare.

Bland annat har bloggaren raderat alla bilder på ex-pojkvännen från Instagram, bokat en resa till Magaluf och ersatt honom med en stor nallebjörn i sängen. Men nu avslöjar Paow att hon har gjort mer än så.

I en ny video på sin Youtube-kanal, som tidigare var deras gemensamma, berättar bloggaren att hon har legat med en annan kille sedan förhållandet tog slut.

– De här veckorna efter uppbrottet har bara gått ut på att försöka överleva. Jag har festat, umgåtts med vänner och så, men jag sitter mest i sängen och känner att “snälla, kan den här smärtan försvinna?”. Jag har aldrig upplevt hjärtesorg förut, vilket jag trodde att jag hade gjort. Men när det har tagit slut med mina ex så har det varit skönt att gå ur förhållandet, men nu ville jag verkligen inte det, säger hon och fortsätter:

– Men jag försöker gå vidare. Jag försöker träffa killar och träffa vänner. Jag har varit med en enda kille nu, men när man ligger bredvid den nya personen och bara känner “du är mysig, trevlig och ser bra ut… Men du är inte han.”

Paulina Danielsson menar att hon börjat festa igen också delvis eftersom ex-pojkvännen inte tyckte om att hon gjorde det medan de var tillsammans.

– När jag var ihop med Lance så ville jag vara hemma, jag ville inte gå ut, men sen begränsade han mig också från att gå ut eftersom han inte alls tyckte om det. Så vi gjorde en deal, att vi skulle vara nyktra fram tills han fyllde 18 år eftersom han inte fick gå ut. Jag kände “om det får honom att må bättre, så absolut”, säger hon i videon och fortsätter:

– Men jag älskar ju att vara social, umgås, ha kul, käka, dricka, det är typ det bästa jag vet. Men jag försökte vara bra för någon annans skull. Jag borde nog träffa någon som är okej med att jag går ut en gång i veckan, att jag har killkompisar, att jag är lite rörig och inte har mitt shit together.

https://www.youtube.com/watch?v=48TNxNnKpXU

Paulina Paow Danielsson är en av Sveriges största bloggare. 

Paow var tidigare tillsammans med Lance Hedman Graaf.

I slutet av februari tatuerade Paulina Danielsson in Lance Hedman Graafs namn.

Nu har hon tatuerat sig igen, men ett annorlunda budskap än tidigare.

Paow har medverkat i bland annat Paradise hotel 2013 och 2014.

Paulina Danielsson har också synts i Temptation island och Lyxfällan.

Paulina Paow Danielsson på Nordic Face Awards 2017.

Lance Hedman Graaf är son till  Magnus Hedman och Magdalena Graaf. Här som bebis.

LÄS OCKSÅ: En vecka efter uppbrottet från Lance – Paow avslöjar: ”Jag är kär”

LÄS OCKSÅ: Paow om Thailandsresan med Lance: ”Är helt stört”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!