Paows nya besked om Lance efter uppbrottet: "Jag ska erkänna nu"

Paow skriver om uppbrottet från Lance Hedman Graaf i sin blogg.

Paulina "Paow" Danielsson berättade för en vecka sedan att hon gått vidare och inte längre har några känslor för ex-pojkvännen Lance Hedman Graaf. Men nu berättar bloggaren att hon fortfarande är ledsen.

Det har varit minst sagt turbulent kring bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och kändissonen Lance Hedman Graaf, 17, de senaste månaderna. I början av mars, bara dagar efter att Paulina tatuerat in Lances namn på sin kropp, meddelade ex-paret att de valt att gå skilda vägar för tredje gången. Kort därefter berättade de båda att de var som bästa vänner, för att sedan göra en helomvändning och inte umgås mer. Därefter meddelade Paow att hon inte hade några känslor kvar för Lance.

Nu har Paulina “Paow” Danielsson skrivit ett öppet inlägg på sin blogg där hon skriver att hon inte mår så bra just nu, mycket på grund av de flera uppbrotten från kändissonen. Hon berättar att hon gråter över det, trots att det gått flera veckor.

“Jag ska erkänna nu när jag stannat upp så är uppbrottet mellan mig och min senaste kärlek jävligt jobbigt. Vi försökte lappa ihop det 2 gånger efter att vi gjorde slut. Och jag ska inte skylla på någon eller att någon av oss är dåliga människor för att det inte funkade. Men vi förstörde någonting jävligt fint, och när vi försökte igen så funkade det inte”, skriver hon och fortsätter:

“Och jag är så jävla ledsen över det och det var jag som valde att lämna den sista gången för jag kände att det redan var förstört, våra känslor var inte där längre och det märktes tydligt från bådas håll. Idag är första gången jag gråter på flera veckor över det. För att jag tycker att det är tråkigt men framförallt sorgligt. “

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Men det är inte bara uppbrottet i sig som fått Paulina Danielsson att må dåligt. Det är också kommentarerna och reaktionerna från hennes följare kring separationen som fått henne att reagera kraftigt.

“Hur kan det inte vara okej att relationer spricker? Hur kan ni människor (som kommenterar dåligt) tycka det? Wow han fick mig att börja träna, likaså som jag fick han att börja träna igen. Vi båda slutade med det när vi gjorde slut och försökte att läka på varsitt håll på våra sätt som faktiskt verkat vara ganska lika”, skriver hon.

I inlägget skriver bloggaren att hon blir ledsen på riktigt över alla de hårda orden i kommentarsfältet och att det gör att hon håller sig borta från att göra sitt jobb, det vill säga, blogga.

“En av anledningar till att jag inte har bloggat bra är för alla jävla kommentarer. Dem är rent ut sagt så vidriga att jag vart tvungen att ta bort dem. Vet att jag klagat på det förut men jag orkar helt ärligt inte, för dem påverkar mig mer än vad jag vill erkänna. Jag är så hemsk som gör löshår, tatuerar mig och festar på helgerna och äter pasta PÅ VARDAGAR, är så ohälsosam och äcklig och jag är ju tydligen så jävla trasig. BORT FRÅN MIN JÄVLA BLOGG DÅ om ni tycker så”, skriver hon och fortsätter:

“Jag vet att jag lätt flyr när jag mår dåligt istället för att ta tag i sorgen/smärtan man känner direkt. Och sitta och säga att jag inte är trasig kanske är en överdrift. Men alla har väl sitt mörker och det man kämpar mot? Så snälla. Visa kärlek och acceptera varandra. Det behövs i en värld som denna.”

Paulina Paow Danielsson är en av Sveriges största bloggare. 

Paow var tidigare tillsammans med Lance Hedman Graaf.

I slutet av februari tatuerade Paulina Danielsson in Lance Hedman Graafs namn.

Nu har hon tatuerat sig igen, men ett annorlunda budskap än tidigare.

Paow har medverkat i bland annat Paradise hotel 2013 och 2014.

Paulina Danielsson har också synts i Temptation island och Lyxfällan.

Paulina Paow Danielsson på Nordic Face Awards 2017.

Lance Hedman Graaf är son till  Magnus Hedman och Magdalena Graaf. Här som bebis.

HETAST PÅ HÄNT TV: Smails avslöjande om uppbrottet: ”Emma och jag har gjort slut”

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges mardröm: 14-årige sonen Liam vill göra som Lance Hedman: ”Det värsta”

LÄS OCKSÅ: Paows oväntade besked om nya killen – efter uppbrottet från Lance: ”Har varit med en”

Foto: Instagram

Senaste nytt