Paows hårda ord om Nicole Falciani – efter avslöjandet om Paradise hotel

Nicole Falciani och Paulina Danielsson

TT/Fredrik Nilsson / Viaplay
Nicole Falciani ska enligt uppgifter ta över som programledare för Paradise hotel.
Detta är något som väcker starka reaktioner hos Paulina ”Paow” Danielsson som nu visar sitt stora missnöje.
Slå på ljud

Paradise hotel är sedan många år tillbaka ett populärt reality-program. De senaste fem säsongerna har letts av Rebecca Stella.

Men härom veckan kom hon med ett chockbesked då hon meddelade att den pågående säsongen blir hennes sista. Detta då Rebecca tackat nej till att fortsätta uppdraget. Anledningen visade sig vara den pågående pandemin som skulle komma att ställa till det för Rebecca som gärna vill kunna ha familjen på plats under inspelningstiden.

Uppgifter: Nicole Falciani tar över

Strax efter att Rebecca gått ut med att hon avslutar uppdraget släpptes det uppgifter om att Nicole Falciani skulle vara aktuell för att ta över som programledare. Detta är något som produktionsbolaget NENT ännu inte har kommenterat.

Nyligen publicerade Nicole en video där hon berättade att hon hade fått ett nytt jobbuppdrag som hon tidigare bara hade kunnat drömma om. Detta menade många kunde handla om just Paradise hotel. Men inte heller Nicole har bekräftat uppgifterna.

– Allting känns fortfarande väldigt konstigt, det är lite som att jag fortfarande svävar lite på moln. Jag hade hoppats på att jag skulle få det här jobbet, men jag hade inte vågat tro på det. Så igår när jag fick samtalet så blev jag helt i chock, sa Nicole Falciani i sin video.

Paows hårda attack mot Nicole

Om det blir Nicole som styr och ställer på hotellet i Mexiko framöver återstår att se men det är just dessa uppgifter som vissa nu visar sig ha åsikter kring. Paulina ”Paow” Danielsson är en riktig veteran när det gäller Paradise hotel. I flertal uppdateringar på Instagram story väljer hon nu att rikta stark kritik mot valet av programledare.

”Är sjukt besviken på Paradise Hotel för att en influencer som är typ 12 ska ta över för Rebecca Stella. Inget emot henne. Men det hade de kunnat göra så mycket bättre”, skriver Paulina och fortsätter:

”Nicole kommer att bli uppäten av deltagarna. Tycker man behöver någon med mer pondus. Och nej. Jag tycker inte att hon är dålig. Hon är en duktig influencer. Men det är just det hon är. Aldrig sett henne göra något, aldrig att henne på event ens?”

Hänt har varit i kontakt med Nicole Falciani som avböjer från att kommentera.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

SENASTE NYTT!