LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paow talar ut om kollapsen – tvingas söka vård akut

20 jul, 2017 
AvHanna Svärd
Bloggaren Paulina "Paow" Danielsson har tidigare varit öppen med att hon lider av vad hon beskriver som "lätt ångest och dippar". Men nu skriver hon om hur hennes mående på senaste tiden försämrats och berättar att hennes sambo fått henne att ta tag i problemen en gång för alla.
Annons

I ett blogginlägg  berättar bloggstjärnan och den tidigare “Paradise Hotel”-vinnaren Paulina “Paow” Danielsson, 24, sanningen om hur hon mår just nu. De som följer henne vet att hon tidigare haft lättare ångest under perioder, men att det då handlat om sådant hon kunnat hantera. Nu avslöjar hon dock sanningen om hur hon egentligen mår just nu. Paulina som haft sömnsvårigheter under större delen av hennes liv, menar att även dessa problem blivit större på senaste tiden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“För ca 5 veckor sedan så började jag få ännu svårare att sova än vanligt. Som resulterade i att jag missade saker. Nu snackar vi om att jag somnade kl 5-6 istället för kl 3-4. Jag fick självklart ångest över det. Men i samma stund så blev jag förkyld, så jag accepterade att jag var trött. Någonstans där så tappade jag nästan all min matlust också. Jag kan säga att jag gått ner 6 kg på dem här veckorna. (Jag gick upp allt jag gick ner när jag var i Thailand innan). Mitt humör blev sämre och jag tappade all min sexlust”.

Annons

Paulina skriver även om att hon haft mörka tankar och att det var hennes sambo Mattias Coleman, 24, som till slut fick henne att inse att det nu är dags att ta tag i problemen på riktigt.

“Han bad mig att ringa psyket akut. För att jag mår inte bra och det finns ingen som helst anledning för mig att må som jag gör. Det är något som står rätt till. Och jag tycker att det är så sjukt pinsamt och det får mig att må ännu sämre. Men jag är deprimerad och känner ingen som helst lycka. Jag kan inte bara sitta och vänta på att något mirakel ska ske. För det är ingen vanlig svacka”.

Paow har under perioden hon mått så här, försökt hålla fasaden uppe och fortsatt leverera på bloggen, något som inte alltid varit så lätt och som dessutom fått henne att känna sig ännu sämre.

“Jag vaknade i panikångest. Då jag kände mig så värdelös så jag tyckte om att lägga mig på golvet och skrikgråta i kudden. Så fort jag äter något. Så vill jag kräkas. Och inte för att jag vill bli smal. Utanför att jag mår så fruktansvärt illa. Jag mår så dåligt på dagarna så jag inte ens orkar ta mig ur sängen eller duscha”.

Annons

Bara att skriva blogginlägget om hur hon mår tog på krafterna rejält. I inlägget berättar Paow om hur hon fått kämpa för att få till den ärliga texten.

“Det tog mig ungefär 2 veckor att skriva det här. Att ens orka ta upp telefonen. Och bara det känns som ett stort framsteg”.

I inlägget som publicerades tidigt under onsdagsmorgonen, delade hon även med sig av hur planen ser ut för att börja jobba med sitt inre.

“Så nu idag kl 8 så har jag en akuttid där jag ska få prata med någon så börjar vi förmodligen en utredning och jag kanske kan få sömntabletter som gör att jag får sova lite. Det hade vart skönt”.

Foto: IBL

Annons