Paow ångrar operationen: "Hade skitsnygga innan"

Paulina Danielsson förstorade brösten "över en natt". Nu berättar bloggaren att hon ångrar ingreppet. – Det var onödigt, jag hade skitsnygga tuttar innan, säger hon.

Det var strax före inspelningarna av “Paradise hotel” 2014, som Paulina ”Paow” Danielsson, 24, avslöjade att hon opererat brösten. I tv-programmet visade hon sedan upp sina nya silikonbröst, men bara ett halvår efter förstoringen meddelade Paow att hon ville förminska brösten igen.

I programmet “Jocke och Jonna möter” berättar bloggaren nu att hon inte har förminskat brösten, men att det var ett alldeles för förhastat beslut att förstora dem för tre år sedan.

– Jag tänkte förminska dem, men sen kände jag “nej”, för att jag inte vill få ärr och sånt. Så jag har inte förminskat mina bröst, bara förstorat dem, säger hon och fortsätter:

– Jag gjorde brösten för att jag hade bra med deg på kontot. Jag och en tjejkompis gick förbi en klinik och hon sa “jag ska operera brösten om tre dagar”. Då sa jag bara “det vill jag också göra” och så ringde jag och bokade tid och gjorde det samtidigt som henne.

503 Service Unavailable

LÄS OCKSÅ: Paow tvingades tatuera hela ryggen efter missen

Paulina Danielsson menar att beslutet att lägga sig under kniven inte var genomtänkt och att hon i dag känner att hon borde ha låtit bli.

– Jag gjorde brösten över natten. Det var onödigt. Jag hade skitsnygga tuttar innan, säger hon i programmet.

Men brösten är inte det enda som bloggaren har korrigerat genom åren. I “Jocke och Jonna möter” avslöjar Paulina också att hon regelbundet gör fillers i läpparna och botox i pannan.

– Jag har gjort läpparna och botox. Jag tycker inte om att jag har rynkor i pannan, jag har komplex för det, så jag gör botox där. För att jag vill duga, säger hon i programmet.

“Jocke och Jonna möter” sänds 16.00 på tisdagar på Viafree.

LÄS OCKSÅ: Paow: ”Jag har aldrig varit så här långt ner på botten”

Foto: IBL, TV3

 

SENASTE NYTT!