TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paow ångrar operationen: "Hade skitsnygga innan"

06 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Paulina Danielsson förstorade brösten "över en natt". Nu berättar bloggaren att hon ångrar ingreppet. – Det var onödigt, jag hade skitsnygga tuttar innan, säger hon.
Annons

Det var strax före inspelningarna av “Paradise hotel” 2014, som Paulina ”Paow” Danielsson, 24, avslöjade att hon opererat brösten. I tv-programmet visade hon sedan upp sina nya silikonbröst, men bara ett halvår efter förstoringen meddelade Paow att hon ville förminska brösten igen.

I programmet “Jocke och Jonna möter” berättar bloggaren nu att hon inte har förminskat brösten, men att det var ett alldeles för förhastat beslut att förstora dem för tre år sedan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tänkte förminska dem, men sen kände jag “nej”, för att jag inte vill få ärr och sånt. Så jag har inte förminskat mina bröst, bara förstorat dem, säger hon och fortsätter:

– Jag gjorde brösten för att jag hade bra med deg på kontot. Jag och en tjejkompis gick förbi en klinik och hon sa “jag ska operera brösten om tre dagar”. Då sa jag bara “det vill jag också göra” och så ringde jag och bokade tid och gjorde det samtidigt som henne.

Annons

Paulina Danielsson menar att beslutet att lägga sig under kniven inte var genomtänkt och att hon i dag känner att hon borde ha låtit bli.

– Jag gjorde brösten över natten. Det var onödigt. Jag hade skitsnygga tuttar innan, säger hon i programmet.

Men brösten är inte det enda som bloggaren har korrigerat genom åren. I “Jocke och Jonna möter” avslöjar Paulina också att hon regelbundet gör fillers i läpparna och botox i pannan.

– Jag har gjort läpparna och botox. Jag tycker inte om att jag har rynkor i pannan, jag har komplex för det, så jag gör botox där. För att jag vill duga, säger hon i programmet.

“Jocke och Jonna möter” sänds 16.00 på tisdagar på Viafree.

Foto: IBL, TV3

 

Annons