Paow efter pengaslarvet – får hjälp i "Lyxfällan"

Paulina Danielsson kammade hem "Paradise hotel" 2014 och är en av landets mest kända bloggare. Men trots det har hon problem med ekonomin. Nu får tv-profilen hjälp i TV3:s "Lyxfällan".

Bloggaren och tidigare ”Paradise Hotel”-vinnaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, har setts i flera tv-produktioner och dokusåpor genom åren. Nu medverkar hon i ännu ett program – men den här gången handlar det inte om att spela spel eller kasta kulor.

I höst får nämligen tv-profilen hjälp av ekonomiexperterna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg i “Lyxfällan” på TV3. Enligt ett pressmeddelande från kanalen har bloggerskans livsstil lett till ett “privatekonomiskt kaos”.

– Det stämmer att Paulina ”Paow” Danielsson är med i ett avsnitt av nya säsongen av Lyxfällan i höst. Det ska bli väldigt spännande att få se hur Patrick Grimlund och Magnus Hedberg tar tag i hennes problem med privatekonomin och får henne på rätt köl igen, säger Susanne Nylén, presschef för MTG TV, till Hänt.

LÄS MER: Efter uppbrottet – han är Paows nya pojkvän: ”Älskar honom”

Paow har också lagt ut ett klipp på sin Instagram, där hon visar att hon ska medverka i “Lyxfällan”.

Paulina Danielsson har sedan några månader tillbaka fattat ett beslut om att styra upp sitt liv. I juni berättade hon för Hänt att hon bland annat kommer att stanna i Sverige över sommaren för att spara pengar, eftersom alla hennes utlandsresor gör att hon förlorar inkomster.

Samtidigt har hon också spelat in just “Lyxfällan”.

– Jag kände att jag var i behov av hjälp, jag har alltid varit slarvig med pengar och struntat i räkningar. Jag behövde verkligen en spark i baken, säger Paulina Danielsson om sin medverkan.

Lyxfällan har säsongspremiär torsdag den 31 augusti 20:00 på TV3 och Viafree.

LÄS OCKSÅ: Paow: ”Jag har aldrig varit så här långt ner på botten”

Foto: TV3

 

SENASTE NYTT!