TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paow efter pengaslarvet – får hjälp i "Lyxfällan"

15 aug, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Paulina Danielsson kammade hem "Paradise hotel" 2014 och är en av landets mest kända bloggare. Men trots det har hon problem med ekonomin. Nu får tv-profilen hjälp i TV3:s "Lyxfällan".
Annons

Bloggaren och tidigare ”Paradise Hotel”-vinnaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, har setts i flera tv-produktioner och dokusåpor genom åren. Nu medverkar hon i ännu ett program – men den här gången handlar det inte om att spela spel eller kasta kulor.

I höst får nämligen tv-profilen hjälp av ekonomiexperterna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg i “Lyxfällan” på TV3. Enligt ett pressmeddelande från kanalen har bloggerskans livsstil lett till ett “privatekonomiskt kaos”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det stämmer att Paulina ”Paow” Danielsson är med i ett avsnitt av nya säsongen av Lyxfällan i höst. Det ska bli väldigt spännande att få se hur Patrick Grimlund och Magnus Hedberg tar tag i hennes problem med privatekonomin och får henne på rätt köl igen, säger Susanne Nylén, presschef för MTG TV, till Hänt.

Paow har också lagt ut ett klipp på sin Instagram, där hon visar att hon ska medverka i “Lyxfällan”.

Paulina Danielsson har sedan några månader tillbaka fattat ett beslut om att styra upp sitt liv. I juni berättade hon för Hänt att hon bland annat kommer att stanna i Sverige över sommaren för att spara pengar, eftersom alla hennes utlandsresor gör att hon förlorar inkomster.

Samtidigt har hon också spelat in just “Lyxfällan”.

– Jag kände att jag var i behov av hjälp, jag har alltid varit slarvig med pengar och struntat i räkningar. Jag behövde verkligen en spark i baken, säger Paulina Danielsson om sin medverkan.

Lyxfällan har säsongspremiär torsdag den 31 augusti 20:00 på TV3 och Viafree.

Foto: TV3

 

Annons