TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Paow återförenad med exet – längtar efter barn: "Ska curla sönder"

01 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Paulina "Paow" Danielsson och pojkvännen Mattias Coleman har hittat tillbaka till varandra efter uppbrottet och blivit sambos. Nu berättar bloggaren om sin barndröm. – Jag skulle vilja ha ett barn, säger hon i "Jocke och Jonna möter".
Annons

För knappt en månad sedan berättade bloggaren och ”Paradise Hotel”-vinnaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, att hon och pojkvännen Mattias Coleman, 24, hade gjort slut. I ett öppet inlägg på sin blogg skrev Paow då om sin hjärtesorg efter uppbrottet.

”Jag älskar honom med hela min själ. Det känns som att vi hör ihop. Men vi har förstört det här tillsammans, och det vet jag att vi båda hatar oss själva för”skrev hon då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men så sent som förra veckan vände lyckan igen och Paulina berättade i inlägget ”When you love someone” på sin blogg att hon och Mattias återförenats. Tv-profilen skrev då även att de båda flyttat ihop och satsar på en framtid tillsammans. Nu berättar Paow i tv-programmet “Jocke och Jonna möter” att hon också längtar efter att skaffa barn.

– Ja, Gud, ja. Jag skulle vilja ha ett barn. Jag har själv fem småsyskon, så nej, inte fler än så. Kanske ett eller två barn. Jag ska curla sönder mitt barn, säger hon och skrattar, innan hon fortsätter:

Annons

– Jag tänker att man skaffar barn när relationen är stabil. Jag och min pojkvän har precis flyttat ihop i vår lägenhet, köpt möbler tillsammans. Det är första gången jag släpper in någon så. Så allt är steg för steg.

https://www.instagram.com/p/BUoj0YjhOCi/?taken-by=kattpaow

Programledaren  Joakim Lundell, 31, frågar också Paulina om hon vill gifta sig med Mattias nu när de har hittat tillbaka till varandra.

– Funkar det att bo ihop, så klart att jag vill gifta mig med honom då. Men funkar det inte så funkar det inte, säger hon och fortsätter:

– Förhållanden och pojkvänner har egentligen aldrig varit jätteviktigt för mig, jag har inte brytt mig ifall jag är i en relation eller inte. För jag trivs ganska bra själv. Men nu är jag i ett förhållande som jag vill vara i och det känns bra.

“Jocke och Jonna” sänds 16.00 på tisdagar på Viafree.

Foto: IBL

Annons