Paow åker på tung skattesmäll: "Det var ett slarvfel"

När Paow stod som segrare i årets Paradise Hotel vann hon 250 000 kronor. Nu kommer skattesmällen.

När Paulina “Paow” Danielsson, 21, åkte till Mallorca vid flera tillfällen ville hon dra av moms och låta sitt företag betala resorna. Men Skatteverket sa nej.

Även om Paow hävdar att det rörde sig om jobbresor kan myndigheten inte hitta några bevis för att hon faktiskt arbetade under resorna. Dessutom postade hon bilder på sin blogg från fester, barer och efterfester.

Bloggerskan tvingas nu betala 4.500 kronor mer i skatt än vad hon hade tänkt.

Foto: Jonas Hessman

Paow åkte på en skattesmäll. Foto: Jonas Hessman

–Det var ett slarvfel, men handlade ju inte om några jättesummor. Jag jobbade med marknadsföring för en bartenderskola på Mallorca och då drog jag resorna på företaget eftersom jag såg det som jobbresor, men sen har jag inte kunnat redovisa det ordentligt så då har jag betalat in det, säger Paulina ”Paow” Danielsson till Aftonbladet.

Skattesmällen blir trots det inte så hård för Paow som nyligen vann 250 000 kronor när hon tillsammans med Eric Hagberg, 19, stod som segrare vid den sista parceremonin i årets “Paradise Hotel”. Dessutom är hon sedan innan ganska förmögen.

– För mig gör pengarna egentligen ingen större skillnad. Det är väl mer att jag kan göra lite extra nu, som att bjuda min mamma på en resa till London, sa Paow tidigare till Hänt.

Foto: IBL

Paow och Eric Hagberg på “Paradise Hotel”-efterfesten på Café Opera. Foto: IBL

Är du också beroende av Paradise Hotel? Läs mer:

Här viker Paradise Hotel-killarna ut sig i tidningen QX

Nya säsongen av ”Paradise Hotel” skapar hysteri: ”Dumpar min kille om jag kommer med”

Paulina ”Paow” Danielsson efter vinsten i ”Paradise Hotel”: Jag är fan rik nu

Efter Kristian – han är Saga Scotts nya pojkvän

SENASTE NYTT!