Paolo Roberto tillbaka i rampljuset efter skandalen – nya satsningen

11 feb, 2022 
Paolo Roberto
För snart två år sedan erkände tv-profilen Paolo Roberto ett sexköp. Efter detta förlorade han samtliga tv-uppdrag på TV4.
Nu berättar Paolo om sin nya satsning.
– Jag har fått en andra chans, säger han i ett pressmeddelande.
Annons
Fem snabba med Elin Härkönen
Fem snabba med Elin Härkönen

För två år sedan uttalade sig Paolo Roberto i TV4 att han har köpt sex. Inslaget blev mycket uppmärksammat och tv-profilen förlorade sedan sina uppdrag på kanalen.

Sedan dess har Paolo jobbat vidare som personlig tränare och nu även startat upp ett nytt företag, meddelar han i ett pressmeddelande.

Paolo Robertos omtalade intervju i TV4 – erkände sexköp

Paolo Robertos senaste uppdrag på TV4 var som programledare för långköraren Farmen. Innan dess har han programlett Robinson och medverkat i en rad andra program, både egna och som gäst.

I maj 2020 meddelade Paolo Roberto i en intervju av TV4 och Jenny Strömstedt att han köpt sex av en kvinna. Han togs på bar gärning i en polisrazzia, rapporterade kanalen.

Annons

– Det är ju skammen i det här. Det går aldrig att snacka bort. Jag har gjort det här och folk är jättearga på det. Det är helt rätt, sa Paolo Roberto då följt av:

– Jag har en sån grej i livet, att när det går bra för mig – jag har aldrig mått så bra, aldrig varit så lycklig, livet blommar – då hittar jag alltid något sätt att förstöra det.

Därefter förlorade Paolo Roberto samtliga uppdrag på TV4.

Nya satsningen efter skandalen: ”Fått en andra chans”

I ett pressmeddelande berättar Paolo Roberto nu sin nya satsning. Han släpper nämligen en produktserie i eget namn. Fratelli di Pasta säljer italienska matvaror.

– Redan det första året har vi sålt italienska matvaror för tre miljoner kronor. Ordrarna väller in till webbshoppen, säger Paolo Roberto i ett pressmeddelande och fortsätter:

Annons

– Jag har lagt ned otroligt mycket tid på att hitta leverantörer som kan leverera andra produkter med motsvarande kvalitet. Äntligen har alla bitar fallit på plats.

Paolo Roberto menar att han fått en andra chans sedan skandalen.

– Ärligt talat visste jag inte om folk skulle vilja köpa mina produkter efter allt som hänt. Men jag har aldrig kompromissat med kvalitet när det gäller mat. Nu har jag fått en andra chans hos svenska folket, och jag kommer inte slarva bort den. Jag ska ge dem det bästa från Italien och tänker arbeta stenhårt för att bygga detta varumärke, säger han.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/TT, TV4

Annons