LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Paolo Robertos nya kärleksbesked: ”Någon att bli gammal med”

11 mar, 2024 
Linn Seipel
Paolo Roberto
Paolo Roberto har officiellt varit singel sedan det tog slut med Elin Härkönen.
Nu verkar vindarna ha vänt någorlunda för proffsboxaren!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det var en stormig tid för båda, och det kom att ta lite tid innan Paolo hittade någon att dela vardagen med igen. För två år sedan var det flera av Paolos följare som trodde att han träffat någon, då han publicerade en bild på två bubbelglas. När Hänt frågade honom om det var så, svarade han:

”Nej inget som jag vill prata om. Men jag har iallafall någon att dricka prosecco med.”, skrev Paolo Roberto då i meddelande till Hänt.

Men för drygt ett år sedan verkade han inte längre ha någon att dricka bubbel med. ”Tyvärr är det rätt torrt på den fronten” skrev han i ett meddelande till Hänt, januari 2023.

Paolo Robertos nya kärleksbesked: ”Inte varit någon torka”

Nu har han uttalat sig i frågan igen. Det är i podcasten Brottarbröder, driven att Martin och Jimmy Lidberg, som han får frågan om det har varit svårt att träffa kvinnor – efter allt som hänt. Tillskillnad från för ett år sedan, beskrivs inte läget som torrt i alla fall!

Annons

– Nej, det har jag absolut inte känt faktiskt. Det har inte varit någon torka på den fronten. Sedan känner man också så här att jag är 54 år, jag trivs rätt bra med mitt liv. Jag tränar rätt mycket, jobbar rätt mycket, läser mycket och sådär. Ska man ha någon som kommer in i livet så behöver man någon som delar ens sätt att leva, och jag lever ett rätt konstigt liv liksom, med jobb och träning, svarar Paolo och fortsätter:

– Jag har ju dejtat och haft lite förhållanden men inte riktigt någon som man...

Paolo hinner bli avbruten av en av brottarbröderna med frågan om han gärna vill träffa någon.

– Absolut, självklart. Man vill ju han någon att bli gammal med, svarar Paolo.

Paolo Roberto och Mouna Esmaeilzadeh Ingerslev "Doktor Mouna
Paolo Roberto och Mouna Esmaeilzadeh Ingerslev "Doktor Mouna" gick på Kristallengalan 2019 som vänner.Karin Törnblom/TT

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons