Artikeln innehåller reklamlänkar

De vet du-låten Profil – efter bråket med Bianca Ingrosso

De Vet Du's musikvideo Profil om Bianca

Driver Johan Gunterberg med Bianca Ingrosso eller hyllar han henne? Idag har De vet du släppt nya låten Profil.

I höstas uppstod en dispyt mellan  Bianca Ingrosso, 23, och De vet du-medlemmen Johan Gunterberg, 30. Detta genom att Bianca  i Fördomspodden sa att Melodifestivalen-artisten ihärdigt försökt ragga upp henne och att han ”vägrade ge upp”. När hon sedan gästade Breaking news på Kanal 5 i februari fick Bianca frågan om vilka kända män som raggat på henne, varpå hon svarade:

– Det är en del artister. Typ Johan Gunterberg från ”De vet du”. Jag sa väl lite trevligt ’nej men nej tack’. Eller ’tack men nej tack’.

I ett långt inlägg på Instagram dementerade Johan Gunterberg allt Bianca sagt. Han skrev ”att Bianca skulle ha nobbat mig när jag TOKRAGGAT är inget annat än en stor lögn.”

Annons:
Här är höstens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Bråket fortsatte i april då Bianca vikarierade som programledare i Breaking news och bjöd in Johan och resten av De vet du till studion för att reda ut konflikten en gång för alla. Istället för att reda ut något bråk använde Johan programtid till att göra så mycket reklam som möjligt för De vet du.

– Många utnyttjar ju Bianca för att få just PR, flikade han samtidigt skämtsamt in under sin medverkan.

 

Exakt på temat att vilja bli känd har hans grupp De vet du idag idag släppt låten Profil på sin Youtubekanal och på Spotify, vilken handlar om influensers liv. I låten sjunger gruppen om unga människor som gör allt för att bli profiler i sociala medier och media, som vill kunna leva på samarbeten och sponsringar bara genom att synas mycket och ha många följare.

I refrängen ger Johan bland annat vad som är lätt att tolkas som en känga, eller i varje fall en pik, till Bianca Ingrosso då han sjunger:

”Jag vill bli en profil, åka på resor med Bianca Ingrossos profil”.

I musikvideon visar de även bilder på Bianca och andra profiler.

När Hänt frågar Johan Gunterberg om omnämnandet av Bianca är en pik håller han dock inte med:

– Det är ingen känga utan snarare en hyllning till Bianca från vår sida.

Artisten förklarar:

– I videon spelar vi personer som vill bli som dem. Vi driver med folk som gör vad fan som helst för att bli influensers, inte med dem som är seriösa och duktiga influensers, och duktig influenser är Bianca om något.

Hänt diggar De vet dus flirt med Hänt Extra i Profil!

Se klipp ur De vet du’s musikvideo Profil:

LÄS OCKSÅ: Allt du behöver veta om Bianca Ingrosso och Johan Gunterbergs sexbråk

LÄS OCKSÅ: Johan Gunterbergs första ord efter Maries Serneholt gravidbesked

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!