Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johan Gunterbergs första ord efter Maries gravidbesked: ”Det gick snabbt”

27 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Nu berättar Johan Gunterberg om tankarna kring exet Marie Serneholts nya kärleksbesked och graviditeten.
Annons

I september förra året bekräftade Marie Serneholt, 34, att relationen med De vet du-Johan Gunterberg, 29, var över. Sedan dess har både Johan och Marie gått vidare. Kort efter uppbrottet avslöjade Marie att hon träffat en ny kärlek och att hon är gravid med tvillingar. Nu berättar Johan Gunterberg om hans tankar efter avslöjandet i en exklusiv intervju med Hänt.

– Ja, man får ju hoppas att de inte är mina, skrattar Johan, och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det gick ju snabbt.

Men trots att Johan Gunterberg verkar överraskad över hur fort allting gått för Marie medger han att han är glad för hennes skull.

– Jag skrev till henne tidigare att jag kommer bara bli glad om hon går vidare, så det är inga problem, säger han.

Johan har ingenting att säga längre gällande parets tidigare relation, men de hyser inget agg mot varandra i dag. Skulle han säga någonting till henne i dag skulle det vara ett grattis.

Annons

– Hon är jättetrevlig och vi är absolut inte ovänner, det är absolut inget sådant. Jag kan säga en sak – hon kommer bli en bra mamma, det kan jag säga.

Själv har Johan inte träffat någon ny, men det är inget han sörjer över. Han kallar sig själv för stolt singel.

– Alltså jag är så glad, för det var ett tag när man stod och var tvungen att säga att man inte var det. Och nu är man här igen, nu är man med i matchen, säger Johan.

Just nu har Johan Gunterberg fullt upp med humorgruppen De vet du, som förutom honom själv består av Christopher Martland, 28, Tor Wallin, 28 och Dj Hunk. Gruppen är aktuell med deras nya VM-låt ”Vi sjunger” som precis har släppts på både Spotify och Youtube.

– Den fanns faktiskt redan för två år sedan när vi hade gjort en grund på grund av att det då faktiskt släpptes en EM-låt, som vi kanske tyckte var sådär. Då blev vi lite sugna, men vi gjorde aldrig någonting då. Och sedan när vi satt i Los Angeles i höstas, vi var där av någon anledning just då, så såg vi kvalet där mot Italien och så vann de ju och då tänkte vi ”ja men fan, nu kör vi”. Så det känns bra. Vi vill att den ska låta ut genom högtalarna på så många ställen som möjligt, säger Johan Gunterberg till Hänt.

Annons

– Vi vill att man ska kunna lyssna och tagga till inför fotbollsmatcherna, flikar Tor in.

– Ja, många av de som lyssnar på oss är ju också den publiken som kollar på sport och hejar och dricker öl och är glada. Så den passar vår publik och Sverige spelar ju inte VM alldeles för ofta så det är klart man vill stötta, avslutar Christopher.

Här kan du lyssna på De vet dus nya VM-låt:

Foto: IBL, Instagram

Annons