Marie Serneholts nya avslöjande om graviditeten – därför skaffar de barn så snabbt

Marie Serneholts nya avslöjande om graviditeten – därför skaffar de barn så snabbt

Trots att Marie Serneholt tidigare har varit privat kring hennes kärleksrelationer öppnar hon upp sig om relationen med nya kärleken Fredric Palmqvist. Tre månader efter kärleksavslöjandet meddelade de att de väntar tvillingar. Nu avslöjar hon varför de valde att skaffa barn så snabbt.

Marie Serneholt, 34, träffade sin nya kärlek Fredric Palmqvist, 32, i höstas – bara några månader efter uppbrottet med expojkvännen. Sedan dess har allt gått fort för paret som åkt på gemensamma resor till New York och Thailand, flyttat ihop och nu väntar inte bara ett, utan två små tvillingpojkar. Marie och Fredric trodde inte sina ögon på ultraljudsundersökningen.

– Jag hade aldrig någonsin vågat drömma om att jag skulle få uppleva det här. Jag och min sambo Fredric ska bli föräldrar. Och inte bara till ett barn utan till två. Ja, vi ska få tvillingar, skrev Marie på sin blogg när de avslöjade den stora nyheten.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Marie Serneholt har tidigare valt att hålla det mesta i sitt privatliv för sig själv, trots att hon levt mer än halva sitt liv i offentligheten. Särskilt privat har hon varit sedan separationen med Måns Zelmerlöw, 31, som tog hårt på henne. Marie och Måns var ett par i tre år när de 2011 valde att gå skilda vägar skrev medierna flitigt om deras splittring.

– Det var tufft, det tyckte både Måns och jag. Vår separation blev offentlig, och då åkte jag ut på landet ett tag för att få vara helt ifred, säger hon i en intervju med tidningen ToppHälsa.

Men när det kommer till relationen med Fredric Palmqvist öppnar Marie upp sig mer än hon gjort på länge. I intervjun berättar hon om valet att skaffa barn så tidigt in i förhållandet.

– Jag har drömt om barn länge, jag är väldigt familjär av mig, säger hon.

Marie säger också att hon och Fredric är otroligt lyckliga och att de ser fram emot det nya kapitlet i deras liv. På sin blogg beskriver hon Fredric som ”snäll, rolig, omtänksam och härlig på alla sätt” och till ToppHälsa säger hon att livet som det ser ut i dag har fått henne att känna sig som en ovanligt nöjd människa.

– Jag lever ett fantastiskt liv, och skulle man beskriva mig med två ord blir det ”nöjd” och ”glad”, säger hon.

Marie Serneholt och Fredric ska få två små barn innan 2018.

Här är den nya gravidbilden som får de svenska kändisarna att tappa hakan.

I december visade Marie Serneholt själv upp nya kärleken Fredric för första gången, iförda matchande jultröjor.

I oktober kunde Hänt avslöja att Fredric var Maries nya kärlek när de var på en romantisk Parisresa tillsammans.

FOTO: TT

Maries nya kille heter Fredric Palmqvist och är framgångsrik bilhandlare.

HETAST PÅ HÄNT TV: MY KARLBERG reagerar på TRISTAN & CASSIE under täcket (JOHANNA BLADH intervjuar)

LÄS OCKSÅ: Marie Serneholts lycka – avslöjar könet på tvillingarna: ”Fantastiskt och overkligt”

LÄS OCKSÅ: Marie Serneholts första bild på gravidmagen: ”Hajar till när jag ser min spegelbild”

Foto: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN