TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie Serneholts lycka – avslöjar könet på tvillingarna: "Fantastiskt och overkligt"

04 maj, 2018 
Malin Ljung
Marie Serneholt kan knappt tro att det är sant, nu har hon fått reda på vilket kön tvillingarna i hennes mage har och det är onekligen en lycklig blivande mamma: "Det känns så fantastiskt och overkligt på samma gång", skriver hon.
Annons

Artisten och programledaren Marie Serneholt, 34, är som tidigare känt gravid med tvillingar. Under 2018 kommer hon och pojkvännenFredric Palmqvist, 32 att bli föräldrar till inte bara ett, utan två, små barn.

Under fredagskvällen avslöjade Marie Serneholt vilket kön de två små bebisarna i hennes mage har.

– Vi har varit så exalterade över att få veta vilka som gömmer sig där inne i magen. Som vi undrat och gissat. Nu vet vi…, skriver hon på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samtidigt har hon lagt in en bild på två små söta bebispyjamaser, innan hon avslöjar vad alla undrar över:

– Det blir två små pojkar! Det känns så fantastiskt och overkligt på samma gång. Vi är så glada och lyckliga över våra små pluttar!

Marie har tidigare inte avslöjat hur långt gången graviditeten är, men i Sverige är det brukligt att man får reda på könet strax före att halva graviditeten gått, vilket innebär att tvillingarna bör vara beräknade till ungefär september månad.

Annons

Hänt var först med att avslöja Marie Serneholts relation med bilförsäljaren Fredric Palmqvist när de i oktober 2017 var på en romantisk weekend i Paris tillsammans. Paret ska då ha träffats i några veckor, och sedan dess har deras relation onekligen blivit mer seriös.

Marie var tidigare tillsammans med artisten Johan Gunterberg, 29. De var ett par i 1,5 år, men bekräftade uppbrottet i början av hösten 2017. Hon har även varit tillsammans med Måns Zelmerlöw.

FOTO: Ibl, Instagram

 

Annons