Artikeln innehåller reklamlänkar

Marie Serneholts första bild på gravidmagen: "Hajar till när jag ser min spegelbild"

Marie Serneholts första bild på gravidmagen: "Hajar till när jag ser min spegelbild"

Marie Serneholt ska om bara några få månader bli mamma till tvillingar. Nu visar hon stolt upp sin gravidmage för första gången-

Marie Serneholt och Fredric ska få två små barn innan 2018.

Här är den nya gravidbilden som får de svenska kändisarna att tappa hakan.

I december visade Marie Serneholt själv upp nya kärleken Fredric för första gången, iförda matchande jultröjor.

I oktober kunde Hänt avslöja att Fredric var Maries nya kärlek när de var på en romantisk Parisresa tillsammans.

FOTO: TT

Maries nya kille heter Fredric Palmqvist och är framgångsrik bilhandlare.

Det har gått knappt en månad sedan Marie Serneholt, 34, avslöjade att hon och pojkvännen Fredric Palmqvist, 32, ska bli föräldrar senare i år. Och inte bara till ett barn, för de har fått beskedet att de ska bli tvillingföräldrar.

”Vi ska bli föräldrar till inte bara ett utan TVÅ fantastiska små bebisar senare i år. Yep, vi väntar tvillingar”, hälsade TV4-profilen och programledaren via sina sociala medier.

I övrigt har Marie Serneholt varit sparsam med detaljer angående sin graviditet, hon har varken yppat när de två små bebisarna ska födas eller skrivit mer än några få rader om att hon hittills mår bra.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Under onsdagseftermiddagen delade Marie dock med sig av den allra första bilden på sin gravidmage, något som fick både kändisar och följare att jubla högt på Instagram.

“Så fin” är en komplimang som återkommer flera gånger, “Stort grattis det klär dig” är en annan kommentar som styns

– Ja, nu jäklar börjar lilla magen visa sig. Så spännande och KUL! Jag hajar till när jag ser min spegelbild – jag är så ovan att se mig själv med en liten gullig bula haha. Men nu är den här, skriver Marie på sin blogg.

Marie befinner sig just nu på solsemester med sina föräldrar och dagarna spenderas med god mat, lugn och ro i solen och även några längre promenader. Något Serneholt hintar om var smått omöjligt tidigare i graviditeten.

– Det är SÅ skönt att röra på sig så här. Har längtat! Det var smått omöjligt att röra på sig de första månaderna kan jag meddela, men nu går det alla tiders. Mår väldigt, väldigt bra, skriver hon.

Programledaren var tidigare tillsammans med artisten Johan Gunterberg, 29, men de gick skilda vägar eter 1,5 år och bekräftade uppbrottet i början av hösten 2017.

Hänt var först att berätta om Marie Serneholts relation med Fredric Palmquist när de i oktober var på en romantisk kärleksweekend i Paris.

Här kan du se Maries fina bild på gravidmagen: 

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundells oro – efter att fansen rasat mot hennes gravidbild

LÄS OCKSÅ: TV3-profilen häpnar över oväntade detaljen i ultraljudsbilden: ”Så coolt”

FOTO: Ibl, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN