Artikeln innehåller reklamlänkar

Gravida Ellinor Bjurström häpnar över oväntade detaljen i ultraljudsbilden: "Så coolt"

TV3-profilen Ellinor Bjurström är gravid och med en ny ultraljudsbild på Instagram avslöjar hon nu könet på bebisen. Men det är också en liten detalj i bilden som fått henne att fnissa...

“Top model”-profilen Ellinor Bjurström, 23, är gravid i tjugonde veckan. Tillsammans med sambon Jimmy Olsson, 29, från humorgruppen ”Rackarungarna” avslöjade hon i februari att hon skulle få tillökning.

Och i en ny bild på Instagram under måndagsförmiddagen avslöjar Ellinor nu att det är en liten pojke som ligger i hennes mage med en ultraljudsbild.

“Just nu är jag och Jimmy världens lyckligaste föräldrar. Vi har fått veta att vi ska få en son! Vår egna, underbara son! Vi är så redo att ta emot den här pojken med all kärlek och trygghet ett barn kan få på den här jorden. Vi är redo att älska dig helt villkorslöst och stå bakom dig i alla beslut du väljer att ta i livet. Nu är vi för alltid en liten familj”, skriver hon till inlägget.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Men det är inte det enda som TV3-profilen uppmärksammat i bilden grå ultraljudsundersökningen. Det finns också en liten detalj som får henne att skratta.

Barnet hon väntar har nämligen tryckt upp sin ena lilla fot rakt upp i bilden. Ellinor skrev först en bildtext där hon fnissade åt faktumet, innan hon ändrade till den ovan. Då skrev hon:

“Haha, här är vår underbara, älskade son med en fot rakt upp. Jag älskar honom så mycket redan. Vill bara att han ska komma ut nu så att jag kan krama och pussa på honom”.

Nu har TV3-profilen i stället lagt till texten:

“PS, ser ni hans fot som han trycker rakt upp? Så coolt!”.

Grattis önskar vi!

Ellinor Bjurström och pojkvännen Jimmy Olsson, från humorgruppen "Rackartygarna" väntar barn.

Ellinor Bjurström blev känd för allmänheten efter sin medverkan i TV3-programmet "Top model" 2014. Hon slutade tvåa.

Tidigare var hon tillsammans med sin "Top model"-kollega Kevin Triguero.

Ellinor lider av psoriasis, vilket hon ofta berättar om för att ta bort stigmat kring hudsjukdomen.

LÄS OCKSÅ: TV3-profilens ärliga inlägg om graviditeten: ”Jag skäms över mitt beteende”

LÄS OCKSÅ: TV3-profilen gravid – efter missfallet: ”Vi ska få ett litet barn”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!