Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Ellinor Bjurström häpnar över oväntade detaljen i ultraljudsbilden: "Så coolt"

10 apr, 2018 
Malin Ljung
TV3-profilen Ellinor Bjurström är gravid och med en ny ultraljudsbild på Instagram avslöjar hon nu könet på bebisen. Men det är också en liten detalj i bilden som fått henne att fnissa...
Annons

“Top model”-profilen Ellinor Bjurström, 23, är gravid i tjugonde veckan. Tillsammans med sambon Jimmy Olsson, 29, från humorgruppen ”Rackarungarna” avslöjade hon i februari att hon skulle få tillökning.

Och i en ny bild på Instagram under måndagsförmiddagen avslöjar Ellinor nu att det är en liten pojke som ligger i hennes mage med en ultraljudsbild.

“Just nu är jag och Jimmy världens lyckligaste föräldrar. Vi har fått veta att vi ska få en son! Vår egna, underbara son! Vi är så redo att ta emot den här pojken med all kärlek och trygghet ett barn kan få på den här jorden. Vi är redo att älska dig helt villkorslöst och stå bakom dig i alla beslut du väljer att ta i livet. Nu är vi för alltid en liten familj”, skriver hon till inlägget.

Men det är inte det enda som TV3-profilen uppmärksammat i bilden grå ultraljudsundersökningen. Det finns också en liten detalj som får henne att skratta.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Barnet hon väntar har nämligen tryckt upp sin ena lilla fot rakt upp i bilden. Ellinor skrev först en bildtext där hon fnissade åt faktumet, innan hon ändrade till den ovan. Då skrev hon:

“Haha, här är vår underbara, älskade son med en fot rakt upp. Jag älskar honom så mycket redan. Vill bara att han ska komma ut nu så att jag kan krama och pussa på honom”.

Nu har TV3-profilen i stället lagt till texten:

“PS, ser ni hans fot som han trycker rakt upp? Så coolt!”.

Grattis önskar vi!

Foto: IBL, Instagram

Annons