Jonna Lundells oro – efter att fansen rasat mot hennes gravidbild

Jocke och Jonna Lundell väntar barn senare i år och nu har hon för första gången visat upp sin gravida mage. Dock har responsen på bilden inte alls varit vad hon väntat sig.

Det var i början av året som Youtube-paret Jonna Lundell, 23, och Joakim Lundell, 32, avslöjade att de väntar barn tillsammans. Paret har länge varit öppna med att de kämpat hårt för att bli med barn och att resan har varit tuff.

Beskedet om att de blev gravida delade de i samma stund som Jonna kissade på stickan med alla sina fans på Youtube-kanalen. Och efter det har deras följare fått följa med på allt som har med graviditeten att göra.

Men det har inte bara varit positiv respons. När Jonna ville visa upp sin mage nyligen hade hennes följare en hel del att säga till om. Hon ville fota magen från sidan som andra ser den och uppifrån där hon själv ser den.

“Jag tyckte att bilderna var så himla roliga för att det skilde så mycket beroende på hur man såg magen och därför la jag upp det med en rolig text. Folk tyckte också att det var kul och mysigt eftersom att det var typ första gången jag visar magen så. Medan andra blev typ helt hysteriska? Skev att jag var i vecka 6 och att det är omöjligt att nått ens kan synas än”, skriver Jonna på sin blogg.

Även om hon möttes av positiv respons också så kunde hon inte släppa det negativa som kom med det. Jonna ville klargöra att hon var i vecka 13 på bilden och att det där faktiskt var den första bilden hon publicerat på magen. Samtidigt så ifrågasatte hon den ilska människor kände gentemot henne.

“Är dom avundsjuka? Varför blir dom så himla triggade av MIN graviditet och MIN mage? Vad är själva grejen liksom? Och varför bestämmer dom vilken vecka jag är i? Fattar liksom inte varför man lägger tyngd på att skriva sån skit eller varför man ens skriver sånt över huvud taget? Om man nu inte gillar folk som är gravida eller har något emot mig som person så behöver man ju inte hänga på mina sociala medier”, skriver hon.

Jonna själv tycker ännu inte att hennes mage blivit så stor än men tyckte att det var en kul bild att dela med sig av. Därför oroar hon sig nu för hur resten av graviditeten ska bli, hur mycket hennes följare tänker lägga sig i.

“Gud jag vill inte ens veta hur många som kommer att lägga sig i min graviditet och bestämma saker om den och hur saker ligger till fast dom inte vet ett skit och orkar jag ens tänka på hur många som kommer att lägga sig i när bebisen kommer?”, avslutar hon.

Jocke och Jonna Lundell blev ett par 2013.

Idag väntar de sitt första gemensamma barn som beräknas födas i oktober.

Det var i början av året som Jonna och Jocke visade upp glädjen när de fick reda på att de var gravida.

Jocke och Jonna gråter tillsammans efter de förstått att de är gravida. 

De har tidigare delat med sig av sina svårigheter att bli gravida.

Jonna och Joakim Lundell på Rockbjörnen 2017.

Paret Lundell på en galatillställning 2017.

Youtube-stjärnorna Joakim Lundell och Jonna Lundell i sitt hem.

Paret på Guldtuben 2017.

Vimmel från Guldtuben 2017.

Hetast på Hänt-TV: MY KARLBERG om att göra slut med BEN MITKUS och nya EX ON THE BEACH

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundells lycka – efter läkarens besked på ultraljudet: ”Magiskt”

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundell avslöjar datumet – då beräknas deras barn födas: ”Så glad”

Foto: IBL

 

Senaste nytt