TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jonna Lundells lycka – efter läkarens besked på ultraljudet: "Magiskt"

28 mar, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Gravida Jonna Lundell fick uppsöka sjukhus efter att ha drabbats av smärtor och blödningar. Som tur var fick de ett glädjande besked av läkaren, och dessutom fick de bebisen på ultraljud.
Annons

I helgen tvingades Jonna Lundell23, uppsöka sjukhuset efter att ha drabbats av blödningar och smärta i magen. Då hon är gravid uppstod givetvis en oro, och tillsammans med maken Joakim Lundell, 32, valde hon att besöka en läkare för att få svar på varför symtomen uppstått.

Redan under söndagen kunde Joakim Lundell, som snapchattat och bett följarna om råd i den oroande situationen, ge glädjebeskedet att allt var okej med både Jonna och deras kommande barn. Orsaken till hustruns mående ska ha uppstått från att hon tidigare haft cellförändringar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu skriver även Jonna Lundell om sjukhusbesöket på sin blogg.

“Efter många timmar på akuten så fick vi reda på att blodet ”läckt” från min livmordertapp och att min livmordertapp är känsligare än vanligt efter att jag för några år sedan opererade bort en bit av den då jag hade cellförändringar. Och det gör alltså att jag har extra ont i den”, skriver hon.

Annons

Samtidigt fick paret se sitt barn på ultraljud och det va ett speciellt ögonblick. De har tidigare varit på ett ultraljud, men då var de inte så långt gångna vilket gjorde att de mest kunde se en prick på skärmen. Den här gången, när Jonna Lundell är beräknad till att vara ungefär i vecka 12, såg de desto mer.

“På detta ultraljud så såg vi för första gången bebisen röra på sig och herregud vad den rörde sig! Doktorn sa ”Det ser ut som ni kommer att få en boxare” så mycket rörde sig den lille. Sån himla lättnad att se att den mådde bra och så himla magiskt att se den röra på sig. Jag tror att det var i den stunden jag för första gången jag verkligen fattade på riktigt att jag har en person i min mage. Det är verkligen någon som bor där inne som jag knappt ens orkar vänta tills jag får lära känna.

Vem är du som jag längtar så mycket efter?”, skriver Jonna på bloggen.

Även Joakim har delat med sig av den nya ultraljudsbilden de fick med sig från sjukhuset, och skrivit den fina texten: “Klara detta nu kompis, så lovar jag dig att alltid försöka vara bästa Pappan i världen!“.

Annons

Jonna avslutar sitt inlägg med att hon fortfarande har ont och kämpar med illamående, men att hon samtidigt kan hantera det då hon vet att det lilla pyret i hennes mage mår okej.

Jonna och Joakim har i flera års tid försökt få barn, men på grund av att hon drabbats av cellförändringar och tvingats opereras har en graviditet hela tiden skjutits upp. Men nu ser det ut som att de kommer få sin dröm uppfylld och bli föräldrar senare i år.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

FOTO: Ibl, Instagram

 

Annons