Efter kärleksbråken – Gunterbergs kupp mot Bianca i direktsändning: ”Fruktansvärt”

Bianca Ingrosso och Johan Gunterberg i Breaking news på Kanal 5.

Debatten om vem som raggat på vem har pågått mellan Bianca Ingrosso och De vet du-sångaren Johan Gunterberg i ett halvår. Men när profilerna skulle reda ut situationen i onsdagens "Breaking news" spårade allting ur i en stor reklamkupp i direktsändning.

Det var i höstas som dispyten mellan Bianca Ingrosso, 23, och De vet du-medlemmen Johan Gunterberg, 29, startade. I november medverkade Bianca i podcasten ”Fördomspodden” och sa där att Melodifestivalen-artisten ihärdigt försökt ragga upp henne och att han “vägrade ge upp”.

När hon sedan gästade “Breaking news” på Kanal 5 i februari i år fick hon frågan om vilka kända män som raggat på henne, varpå hon svarade:

– Det är en del artister. Typ Johan Gunterberg från ”De vet du”. Jag sa väl lite trevligt ’nej men men nej tack’. Eller ’tack men nej tack’.

I ett långt inlägg på Instagram dementerade Johan Gunterberg då allt Bianca sagt och skrev då bland annat att “att Bianca skulle ha nobbat mig när jag TOKRAGGAT är inget annat än en stor lögn.”

Men den som trodde att stridsyxan var över efter det, trodde fel. I onsdagens avsnitt av “Breaking news” på Kanal 5 vikarierade Bianca Ingrosso som programledare i stället för Filip Hammar, 43, vid Fredrik Wikingssons, 44,  sida och gästades då av både Johan och resten av gruppen De vet du för att reda ut bråket en gång för alla.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Men riktigt så blev inte fallet. De vet du rullade nämligen in i sin stripade bil med logga i studion samtidigt som deras låt “Road trip” spelades – och därefter passade Johan Gunterberg på att kuppa in ännu mer reklam i direktsändningen. Efter att Bianca sagt att de legat med varandra och Johan sagt att de inte alls gjort det, halade han plötsligt fram en tröja med gruppens logga på.

– Jag tycker egentligen att jag och Bianca redan har rett ut det här privat. Vi är mest här för att få tv-tid. Den här tröjan går att köpa på devetdu.com. Det är intressant, många utnyttjar ju Bianca för att få just PR…, säger han i programmet, samtidigt som han rullar fram ett handskrivet papper ur fickan:

– Så här är vårt turnéschema, jag hade ingen färgskrivare så jag har skrivit det på papper. Den 12 maj ska vi till Liseberg bland annat, och…

Johan Gunterberg avbryts då av artisten Andreas Weise, 31, som agerade moderator i debatten.

– Det här är fruktansvärt. Johan, vi måste gå vidare, den här self promotionen börjar bli äcklig, säger han i programmet.

Till slut hoppar även programledaren Fredrik Wikingsson, som hittills har hållit sig utanför debatten, in och avslutar den.

– Det här är kontraproduktivt, Johan och Bianca tycks ju vara mer osams nu än när vi drog igång det här. Men Johan har ju fått media och det är ju kul, säger han och avslutar.

De vet du består av DJ-Hunk, Johan Gunterberg, Christopher Martland och Tor Wallin.

De tävlade i Melodifestivalen 2017 med bidraget "Road trip".

Gruppen på Rockbjörnen 2017.

Tillsammans har de turnerat landet runt i flera år. 

I Mello tog de sig till Andra chansen. 

Med hits som "Fy fan va stek" och "Fucka ur" har de gjort succé.

I Melodifestivalen 2017.

De Vet Du. 

Dj Hunk och Johan Gunterberg på schlagerefterfest. 

Gruppen har också gjort en hyllningslåt till italienske basketstjärnan Danilo Gallinari. 

Johan Gunterberg får feeling. 

På Grammisgalan. 

De vet du.

HETAST PÅ HÄNT TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN (JONNA & JOHANNA-intervju)

LÄS MER: Mello-stjärnan rasande efter Bianca Ingrossos ord i tv: “En stor lögn”

LÄS MER: Bianca avslöjar De vet du-stjärnan – avslöjar okända flirtandet 

Foto: IBL

SENASTE NYTT!