Oscar Zias komplimang till Benjamin Ingrosso efter gemensamma semestern

Benjamin Ingrosso, Oscar Zia

Benjamin Ingrosso har nyligen varit på en resa till Italien med vännerna Oscar Zia och Molly Hammar. Nu berättar Oscar om resan och vad han egentligen tycker om Benjamin.
– Väldigt söt, säger han i P3 Gästen.

Benjamin Ingrosso, 23, och Oscar Zia, 24, är väldigt goda vänner, detta kunde man se i säsongsavslutningen av tv-programmet Benjamin's. Benjamin bjöd nämligen in Oscar till det allra sista programmet – en ära med tanke på att resten av gästerna bestod av hans närmsta familj.

I programmet såg Benjamin och Oscar ut att ha väldigt kul ihop.

Däremot fanns det en slags rivalitet mellan killarna. Båda två har nämligen rötter från Italien och i Benjamin's blev de därför tvungna att göra upp om vem som var "mest italienare".

Uppgörelsen gick ut på att komma på så många pastasorter som möjligt och den första som inte kom på en pastasort förlorade. Efter att det nämnts ungefär 30 olika pastasorter blev det till slut Benjamin som vann.

”SORRY” Henriks ord till Tilde – efter premiären

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bilderna på Oscar och Benjamin väcker frågor

Med tanke på det stora intresset för Italien var det kanske inte speciellt oväntat att Oscar och Benjamin nu satte sig på ett plan dit. De tillbringade härliga dagar tillsammans med artisen Molly Hammar i det pastaälskande landet. Både Oscar och Benjamin har lagt upp härliga bilder från resan där Benjamin ligger och solar i Oscars knä. Till bilden skrev Oscar:

”Sekunden innan erkände han att han kände sig mer hemma i Spanien och nu är allt förlåtet”.

I bildens kommentarsfält har vännen Christer Lindarw valt att spekulera lite i deras relation.

”Ser mer ut som han ville erkänna nåt annat”, skriver han.

Exakt vad det är Christer syftar till är oklart. Men många verkar gå i samma tankar som artisten i och med att över 100 personer har gillat kommentaren.

Oscar Zia om resan till Italien med Benjamin

När Oscar gästar Morgonpasset i P3 berättar han om resan. Samt om sina känslor för vännen Benjamin. En öppen flirt helt enkelt.

– Det var väldigt mysigt, men ja precis, det är ju svårt att inte vara kär i honom. Han är ju väldigt söt, säger Oscar i Morgonpasset i P3.

I radioprogrammet förklarar Oscar att Benjamin ju är straight, men han har en teori om att det kanske går att ändra sig.

– Men han är ju straight... Tror jag, nej men folk kan väl ändra sig, ingen aning. Men han säger det i alla fall och då är det väl så, förklarar Oscar.

Börjar det vankas kärlek banne mig? Det återstår att se, enligt Oscar verkar Benjamin ha visat tydligt var han står – även om han ännu har hoppet kvar.

LÄS OCKSÅ: FARFAR? 26-åringens pojkvän Daniel misstas – för att vara äldre släkting

LÄS OCKSÅ: KRITIK Christinas ord efter händelsen i Nyhetsmorgon

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Janne Danielsson JAD

SENASTE NYTT!