bachelorette 2022

Därför känner du igen Oscar Batres i Bachelorette 2022

Oscar Batres i Bachelorette.

Kanske känner du igen Oscar Batres som är en av de nya charmörerna i Bachelorette 2022? Det är inte konstigt då det inte är hans första gång i tv-rutan. Läs allt Oscar här!

Angelo avslöjar nära relationen till Julia efter Bachelorette
0:44

Efter reklamen: Angelo avslöjar nära relationen till Julia efter Bachelorette

(0:44)

Slå på ljud

Bachelorette Sverige hade premiär förra året och nu kan tittare ta del av dejting-programmet ännu en gång.

I årets säsong, som har premiär i november, möter vi 19 nya ungkarlar som ska försöka fånga Olivia Birgerssons, 26, hjärta och lyckas behålla det.

Första säsongen av Bachelorette Sverige med Julia Franzén

Förra årets säsong var turbulent när vi fick följa Julia på hennes resa i programmet. Men det hela resulterade i att Julia Franzén, 32, i dagsläget inte dejtar någon från programmet, utan hon dejtar fotografen Bingo Rimér, 47, som hon träffade i Magaluf.

I den nya säsongen ska det bjudas på en massa dramatik och passion när Olivia möter de 19 ungkarlarna på grekiska ön Kreta.

Olivia verkar veta vad hon är ute efter och hon beskriver sig själv som en social person som älskar att interagera med andra människor, något som hon tidigare berättat för Hänt.

– Social, älskar att prata, älskar människor, älskar att skratta och ha kul, berättade Olivia då för Hänt.

Snart är det som sagt Olivias tur att hitta kärleken i säsongen och bland kandidaterna hittar vi Oscar Batres, 32, som tittare kanske känner igen från tidigare.

Därför känner du igen Oscar Batres – var med i Paradise hotel

Oscar, som är en av charmörerna i årets säsong, dyker inte upp för första gången i tv-rutan. Oscar har nämligen varit med i det numera nedlagda reality-programmet Paradise Hotel.

Under våren 2021 valde Nent, Viaplays ägare, att avskaffa hela programmet efter att det hade kritiserats på grund av en händelse i programmet. Programmet har numera bytt koncept och går under namnet Paradise.

Oscar har tidigare än säsongen 2020, sök till programmet men blev nekad då han ansågs vara för snäll. Men när han sökte till programmet en andra gång visste han vad som förväntades och checkade in på hotellet som jokern.

Genom programmet träffade han bland annat Lisa Sidén, 22 som han stod i par med under programmet.

Men nu är det nya tag för Oscar och tittare ser honom återigen i rutan den 14 november på TV4 Play och kanal Sju!

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN