Osäkerheten för Helena Seger och Zlatan – fansens stora undran

Ovissa framtiden för Zlatan Ibrahimović och Helena Seger – beskedet med sönerna
I och med den rådande pandemin valde Zlatan Ibrahimović att flytta hem till Sverige.
Snart går hans kontrakt med italienska fotbollsklubben Milan ut, så vad händer sen?
Fansens spekulationer är minst sagt ögonbrynshöjande.
Annons

För familjen Ibrahimović och Seger har år 2020 blivit minst sagt omtumlande och speciellt. I och med spridningen av COVID-19 och den rådande pandemi tog livet en rejäl vändning för fotbollslegendaren Zlatan Ibrahimović, Helena Seger och deras gemensamma barn Maximilian och Vincent.

Annons

Nämligen så var det senaste kontraktet som Zlatan skrev på med italienska fotbollsklubben Milan, något som ledde till att han först bodde på ett lyxhotell i centrala Milano på halvtid. Dock hängde inte resten av familjen med, utan stannade kvar hemma i Stockholm.

helena seger och zlatan
FOTO: Pontus Orre/TT
Annons

Men när alla idrottstävlingar i Italien blev inställda på obestämd tid valde Zlatan att flytta hem igen till familjen.

Bråket med Milans VD

Efter en tid hemma fick Zlatan möjlighet att resa tillbaka för att börja träna igen.

Hur Zlatans framtid ser ut är högst oklart. Det verkar nämligen som så att Zlatan ska ha hamnat i bråk med Milans vd Ivan Gazidis, skriver Fotbollskanalen. Var någonstans? På själva träningsansläggningen.

Incidenten har blivit rejält omskriven i Italien och nu ifrågasätter fansen Zlatans band, eller ska man säga icke band, till klubben.

Annons

Ett kontrakt som snart går ut och bråk med Milans vd kanske inte talar alltför mycket för en framtid i laget? Men man ska aldrig säga aldrig!

Zlatan ibrahimović
FOTO: Fototricarico/IPA/TT

Fansens spekulationer om Zlatans framtid

Ett rykte som varit på tapeten i nästan ett år är att Zlatan skulle gå över till Bajen. Men vad som ligger bakom det ryktet är oklart, han är ju faktiskt ändå delägare i Hammarby fotboll och har tränat lite med laget under våren, så en superskräll kanske det inte vore?

Nu när Zlatans nuvarande kontrakt går ut när som helst blir såklart frågan ännu mer aktuell, vad ska han göra nu? Fansen spekulerar mer än någonsin och snacket lutar än mer åt Hammarby-hållet.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…