Oron för barnen – Isabella Löwengrip blir sambo med Paul

Isabella Löwengrip, Paul Sundvik och barnen Sally och Gillis
För två månader sedan presenterade Isabella Löwengrip sin nya pojkvän Paul Sundvik. Nu ska de två flytta ihop, men hennes följare är oroliga för hur hennes barn ska ta det.
Nu slår Isabella tillbaka mot kritiken i en intervju med Hänt.
Annons

Isabella Löwengrip, 29, är upp över öronen förälskad i sin nya pojkvän, konstnären och fotografen Paul Sundvik, 52. De två träffades i början av sommaren via den gemensamma vännen Pingis Hadenius, och det var uppenbarligen kärlek vid första ögonkastet.

Annons

I början av juli offentliggjordes relationen och Isabella beskrev honom som sitt “livs kärlek”.

Sedan dess har hennes Instagram och blogg varit fyllt av deras kärlekssaga som varannan vecka bestått av vardagsliv och bus med hennes barn Gillis, 7, och Sally, 5, som hon har med exmaken Odd Spångberg. Och de veckor barnen varit hos sin pappa har Isabella och Paul passat på att resa runt tillsammans, dels i södra Sverige – men även några härliga turer till Italien har de hunnit med.

Oron för barnen – kritiken mot flytten

Nu börjar vardagen landa in och på sin blogg avslöjade Isabella Löwengrip i veckan att hon och Paul planerar för att bli sambo.

Annons

”Jag är verkligen lycklig över att ha min egna familj igen. Självklart är jag, Gillis och Sally en familj men det känns mer komplett med en kärlek också. Det kanske är en larvig tanke men det känns så”, skriver hon.

Men nyheten om att de två ska flytta ihop har mött stor kritik. I kommentarsfältet är det många läsare som ifrågasätter att de ska flytta ihop och menar att det inte är bra för barnen då de känt honom så kort tid.

Isabella Löwengrip menar dock att både hon som mamma, och Paul som ny person i barnens liv, lyssnat till familjens minsta medlemmar.

Isabella Löwengrip slår tillbaka mot kritiken

– Barnen träffade Paul som i en vänskapsrelation i början, så de har lärt känna honom som vän och inte som min pojkvän. De har sakta skapat en relation mellan dem och det har gått fantastiskt bra, både Sally och Gillis tycker om Paul, säger Isabella till Hänt.

Annons

Hon menar att de hela tiden varit lyhörda för vilka signaler barnen gett i det hela, och hittills har de inte märkt något som gör att de själva skulle behöva vara oroliga.

– Självklart hade vi annars saktat ner, vi har lyssnat och sett hur barnen tar allt och det har fått väldigt bra. Att flytta ihop är naturligt, säger hon.

Än bor inte paret tillsammans, först ska Paul Sundvik sälja sitt nuvarande hus.

Hur känns det att få så mycket kritik och bli ifrågasatt i din mammaroll? 

– Det är kritik hela tiden oavsett vad, att barnen har mössa eller inte mössa, eller att de äter godis eller inte äter godis. Jag har lärt mig att inte ta åt mig så mycket, säger hon.

View this post on Instagram

Skärgården och tre personer jag älskar ❤️

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…