TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Niall Horan om kärlekslivet: "Håller ögonen öppna"

05 sep, 2017 
AvHanna Svärd
One Direction-stjärnan Niall Horan satsar numera solo – och karriären går helt åt rätt håll. Nu berättar artisten om debutalbumet och en eventuell återförening – men också om hur det ligger till med kärlekslivet.
Annons

Sedan One Direction valde att ta en paus på obestämd tid, har stjärnorna satsat på sina solokarriärer. Och för Niall Horan, 23, har det visat sig vara ett smart drag – hans första låtar har nämligen streamats över 200 miljoner gånger. Det ser alltså lovande ut för debutalbumet “Flicker” som släpps i höst.

I en intervju med Nöjesbladet berättar han nu om beslutet att gå sin egen väg, men också om den stora frågan alla fans söker svar på: Kommer One Direction att återförenas?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, självklart, svarar han och fortsätter:

– Det skulle vara väldigt korkat att inte göra det. Vi växte upp i bandet, reste över hela världen tillsammans under sex år, spelade inför miljoner. Man måste vara en väldigt korkad person om man inte vill ta upp det igen och få det buzzet, säger han.

Men just nu är det alltså fullt fokus på solokarriären som gäller, något som också återspeglas i stjärnans privatliv. På frågan om han är singel svarar han tydligt.

Annons

– Väldigt singel. Extremt singel, säger han till Nöjesbladet.

Men om han är nöjd med sin nuvarande kärleksstatus, är svårare att avläsa i hans svar. Han verkar åtminstone inte helt främmande för att träffa någon.

– Man håller alltid ögonen öppna. För du kan aldrig veta eller hur? Det är inte så att jag verkligen söker, men händer det så händer det. Det är väl så det brukar fungera.

Foto: IBL

Annons