LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Liam Payne bekräftar: One Direction kommer återförenas

10 aug, 2017 
AvHanna Nilsson
Sedan splittringen 2015 har alla de forna medlemmarna av världens största popgrupp försökt att satsa på sina solokarriärer. Många ställde sig frågan om de någonsin skulle återförenas. Då fanns inga tecken på det. Förrän nu. Liam Payne bekräftar nu att en återförening är på gång för en kommande turné..!
Annons

Det var många fans som grät floder när det brittiska bandet One Direction meddelade att de skulle splittras. Många hjärtan gick i tusen bitar och chansen att bandet en dag skulle återförenas kändes liten. Idag kan däremot popgruppens gamla fans dra på smilbanden, för One Direction kommer nämligen att återförenas.

2015 splittrades gruppen. Här sågs de tillsammans innan de sa hejdå.

Det var Liam Payne, 23, som gick ut med den glädjande nyheten om att bandet kommer att uppträda tillsammans på deras kommande turné.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, jag tror verkligen vi kommer återförenas någon gång i framtiden. Vi måste – vi har ett album vi inte turnerat med ännu och dessutom vill jag skriva fler låtar med grabbarna, berättar sångaren i en intervju till Buzzfeed.

När återföreningen kommer att äga rum låter han däremot vara osagt då det fortfarande inte är bestämt, men han blickar gärna tillbaka till tiden med killarna:

Annons

– Mitt absoluta favoritminne att turnera med killarna när vi var unga, var att vi spenderade mycket tid på turnébussen. När vi gjorde vår första amerikanska turné så hade vi en jätteliten buss så det var kul att bara hänga med varandra där. Det var då vi lärde känna varandra på djupet, säger han och fortsätter:

– Mitt favoritminne var när vi uppträdde på Madison Square Garden. Vi poppade upp på golvet och det var den mest fantastiska känslan någonsin.

Liam Payne.

Liam valde dessutom att berätta vem av alla medlemmarna som han helst hade samarbetat med som soloartist:

– Jag tror att jag hade samarbetat bäst med Zayn för att vi gör ungefär samma typ av musik.

Liam Payne är just nu aktuell med sin nya låt ”Strip that down”, men den där återföreningen hoppas vi definitivt blir av inom en snar framtid.

Vi på Hänt håller tummarna!

Foto: IBL/Instagram

Annons