Leonardo DiCaprio rasande efter ryktet – påståtts ha gjort Rihanna gravid

Hollywoodstjärnan ska ha gjort Rihanna gravid. Nu stämmer Leonardo DiCaprio fransk tidning för förtal.

Kärleksryktena kring Leonardo DiCaprio, 40, och Rihanna, 27, har florerat sedan hennes födelsedagsfest i februari i år. Duon ska ha umgåtts större delen av kvällen och varit väldigt kärvänliga mot varandra innan de lämnade festen tillsammans.

– De kysstes och dansade tillsammans sa ett ögonvittne till Us Weekly.

Foto: All Over

Leonardio DiCaprio ryter ifrån. Foto: All Over

Om Leonardo har besvärats av de tidigare omskrivningarna i pressen är det inget han har visat, men sedan franska tidningen Oops påstod att han gjort Rihanna gravid i artikeln “Rihanna enceinte de Leonardo, il ne veut pas recon­naître l’en­fant” (“Rihanna gravid med Leonardo, han vill inte kännas vid barnet”, reds. översättning), har Hollywoodstjärnan gått i taket. Enligt hans advokat är artikeln ett “rent påhitt” och han lär nu kräva tidningen på närmare 170 000 kronor i skadestånd.

När fallet tas upp i Justitiepalatset i Paris den 16 juni kommer Leonardo och hans team att kräva en offentlig ursäkt plus dementi från tidningens håll. I nuläget verkar tidningen inte ha några uppenbara bevis för att deras artikel stämmer.

Rihanna har tidigare förnekat ett förhållande med Leonardo DiCaprio. Foto: All Over

Rihanna har tidigare förnekat ett förhållande med Leonardo DiCaprio. Foto: All Over

– Mina medarbetare har läst otaliga artiklar som konfirmerar att Leonardo DiCaprio och Rihanna är tillsammans. Vi har tänkt att Rihanna skulle kunna vara gravid, men vi vet inte, såklart, säger Frédéric Truskolaski, en av cheferna på tidningen, till franska Metronews.

Han är uppenbart förvånad över stämningen:

– Det är troligtvis första gången som en superstjärna åtalar en fransk tidning.

“Pour it up”-sångerskan har i skrivande stund inte uttalat sig om artikeln, men har tidigare förnekat en relation med “The Wolf of Wall Street”-stjärnan:

– Jag är så upptagen just nu att jag inte har så mycket tid att erbjuda en man så det skulle inte ens vara rättvist att tänka på att dra in någon annan i det här livet. Men om jag gjorde det, skulle han vara tillräckligt mycket man för att kunna leva med mitt schema och inte blir skrämd, sa hon i mars enligt tidningen Dailymail.

Andra läser även:

Sofia Hellqvist ser fram emot att bli prinsessa: ”Det är väldigt häftigt”

Katterna sövs för att tatueras – den sjuka trenden får folk att rasa

De här bilderna från Tom Hardys gamla Myspace är det bästa vi sett på länge

SENASTE NYTT!