TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Leonardo DiCaprio rasande efter ryktet – påståtts ha gjort Rihanna gravid

09 jun, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Hollywoodstjärnan ska ha gjort Rihanna gravid. Nu stämmer Leonardo DiCaprio fransk tidning för förtal.
Annons

Kärleksryktena kring Leonardo DiCaprio, 40, och Rihanna, 27, har florerat sedan hennes födelsedagsfest i februari i år. Duon ska ha umgåtts större delen av kvällen och varit väldigt kärvänliga mot varandra innan de lämnade festen tillsammans.

– De kysstes och dansade tillsammans sa ett ögonvittne till Us Weekly.

Foto: All Over
Leonardio DiCaprio ryter ifrån. Foto: All Over

Om Leonardo har besvärats av de tidigare omskrivningarna i pressen är det inget han har visat, men sedan franska tidningen Oops påstod att han gjort Rihanna gravid i artikeln “Rihanna enceinte de Leonardo, il ne veut pas recon­naître l’en­fant” (“Rihanna gravid med Leonardo, han vill inte kännas vid barnet”, reds. översättning), har Hollywoodstjärnan gått i taket. Enligt hans advokat är artikeln ett “rent påhitt” och han lär nu kräva tidningen på närmare 170 000 kronor i skadestånd.

Annons

När fallet tas upp i Justitiepalatset i Paris den 16 juni kommer Leonardo och hans team att kräva en offentlig ursäkt plus dementi från tidningens håll. I nuläget verkar tidningen inte ha några uppenbara bevis för att deras artikel stämmer.

Rihanna har tidigare förnekat ett förhållande med Leonardo DiCaprio. Foto: All Over
Rihanna har tidigare förnekat ett förhållande med Leonardo DiCaprio. Foto: All Over

– Mina medarbetare har läst otaliga artiklar som konfirmerar att Leonardo DiCaprio och Rihanna är tillsammans. Vi har tänkt att Rihanna skulle kunna vara gravid, men vi vet inte, såklart, säger Frédéric Truskolaski, en av cheferna på tidningen, till franska Metronews.

Han är uppenbart förvånad över stämningen:

– Det är troligtvis första gången som en superstjärna åtalar en fransk tidning.

“Pour it up”-sångerskan har i skrivande stund inte uttalat sig om artikeln, men har tidigare förnekat en relation med “The Wolf of Wall Street”-stjärnan:

Annons

– Jag är så upptagen just nu att jag inte har så mycket tid att erbjuda en man så det skulle inte ens vara rättvist att tänka på att dra in någon annan i det här livet. Men om jag gjorde det, skulle han vara tillräckligt mycket man för att kunna leva med mitt schema och inte blir skrämd, sa hon i mars enligt tidningen Dailymail.

Andra läser även:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons