TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Olyckan i Robinson – tvingas till akuthjälp efter skadan: ”Fruktansvärt”

10 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Under en tävling i tv-programmet Robinson råkar Ida Lindström ut för en olycka. ”Det gjorde fruktansvärt ont”, säger Ida.
Annons

I torsdagens Robinson är det återigen dags för Robinson-tävling där vinnaren blir immun i ett kommande öråd, och återigen är olyckan framme. I tävlingen ska deltagarna hålla upp en vattenbehållare ovanför huvudet och om någon släpper taget blir hen översköljd med iskallt vatten.

Ida Lindström, 21, är en av deltagarna som håller ut länge. Men något går fel och Ida får ont.

– Det var något som inte riktigt stod rätt till i min högra axel. Det gjorde fruktansvärt ont i den, säger hon i avsnittet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Till slut måste hon släppa taget. Genast känner hon att något är fel.

– När det blev alldeles för smärtsamt släppte jag och jag kände jag att det var något som var jävligt tokigt i axeln, säger Ida Lindström och fortsätter:

– Axeln var på väg ur led. Det var väldigt mycket slitage på ledbanden. Tack och lov så hoppade den inte ur helt.

Läkare tillkallas och hjälper Ida Lindström med axeln på plats. Hon grinar illa och det är tydligt att det är mycket smärtsamt.

Annons

Programledaren Anders Öfvergård får efter tävlingen lämna ett positivt besked till Ida Lindström.

– Det som hände var att axeln var lite grann på väg ut. Men nu är den tillbaka igen. Jag har pratat med läkarna också. Det kommer inte vara några problem för dig att fortsätta. Mycket starkt jobbat, säger Anders Öfvergård.

Här är alla deltagare i Robinson 2018:

FOTO: TV4

Annons