LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Strige till sexattack mot Jennifer Alabi i Paradise Hotel: "Du är tvärdålig i sängen"

29 sep, 2015 
AvMikaela Råberg
I tisdagens avsnitt 14 av Paradise Hotel bekände Robin "Mos" Andersson sin stora sorg, Johnny Edlind bjöd på "50 procents stånd" och Jennifer Alabi och Oliver Strige krigade om sexställningen 69:an.
Annons

För Josefine Caarle och Adrian Montin avslutades gårdagen i Paradise Hotel i sänghalmen, men sexet var tydligen inget vidare för någon av dem.

– Jag ser inte honom som attraktiv och det där var nog inte det bästa från någons sida, erkände Josefine.

Adrian var inne på samma spår:

– Egentligen diggar jag brunetter mer, men jag bryr mig inte. Sex är sex.

Foto: TV3
Josefine Caarle tänder inte på Adrian Montin och Adrian föredrar brunetter, men ändå hamnade de i säng. Foto: TV3

Vid frukost fick deltagarna reda på att de ska utmana varandra i ett rap-battle senare under dagen, West side mot East side. Vinnarna skulle sitta säkert i kommande parceremoni och koras av Mehdi Fortas.

Annons

Uppdelade på varsitt håll förberedde de rappverser bäst de kunde och personliga påhopp och grova ord dominerade.

– Nu ska vi pippa dem i fisen, utbrast östkustaren Oliver Strige när det var dags att göra upp.

Efter genomförda prestationer och poängställning stod det klart att East side var det vinnande laget. Om Mehdis val var partiskt gick att diskutera. West sides Marcos Guevara, Johnny Edlind, Josefine, Emelie ”Diddi” Didriksson och Robin ”Mos” Andersson var i alla fall övertygade om att Mehdi dömde till East sides fördel på grund av kompisarna Adrian och Oliver.

Foto: TV3
Robin “Mos” Andersson var inte förvånad över tävlingens utgång. Foto: TV3

– Skittråkigt att vi förlorade, men rätt uppenbart vad som skulle hända om man ska vara helt ärligt, sa Mos.

Annons

Under den efterföljande festen uttryckte Mos att han funderade på att lämna Paradiset. Han förlorade nyligen sin mamma och ångesten hade börjat komma ikapp honom.

Foto: TV3
Mos och Josefine hade ett känslofyllt samtal vid poolen. Foto: TV3

– Först och främst känns det jobbigt att inte kunna gå till gravstenen, berättade han för Josefine, som var den enda som vetat om Mos sorg.

Strax därpå började festen spåra ur. Emelie Tornström och Josefine gav sig sjutton på att göra Johnny kåt och hård. De lyckades till ”50 procent”, som Emelie uttryckte det.

Annons

– Det krävs lite till för att ”han” verkligen ska fjonga ut, sa Johnny.

Foto: TV3
Josefine och Emelie Tornström ville verkligen ge Johnny erektion. Foto: TV3

Sedan gick det snabbt från hårdhet i penis till hårda ord. När gruppen började snacka sexställningar och 69:an avslöjade Jennifer Alabi att hon aldrig testat, varpå Oliver gapade om att hon var “helt oerfaren”.

– Vadå, kan du inte göra två saker samtidigt? Kan du inte bli slickad och suga kuk samtidigt så har du ingenting i sängen att göra. Då är du tvärdålig i sängen, sa Oliver.

Annons

– Fittunge, kontrade Jennifer.

Foto: TV3
Bråket om sexställningar fick Jennifer Alabi att koka över. Foto: TV3

Men slutet gott, allting gott. Innan de hann kasta in handduken för kvällen redde de ut tjafset och Olivers plan verkade gå i lås.

– Det jag vill med det här egentligen är inte att vi ska komma överens om vilken sexställning som är bäst, det är för att få henne att ogilla mig så mycket som möjligt så att jag inte framstår som en dålig person när jag väljer bort henne för någon annan.

Oliver gör allt för att inte framstå som en slug spelare, men frågan är hur länge han kan hålla på innan någon synar hans bluff..?

Andra läser även: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons