LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Emelie Didriksson om vikthånet i Paradise Hotel: "Det var tufft att höra"

15 sep, 2015 
AvElisabeth Andersson
Det sved när Emelie Didriksson fick se vad killarna i Paradise Hotel sagt bakom ryggen på henne – men hon vet att de är fina människor innerst inne.
Annons

Emelie Didriksson, 23, klev in som joker i gårdagens Paradise Hotel, i rollen som sträng skolfröken. Utåt sett fick Emelie ett bra bemötande från gruppen, men många har upprörts över det som sades bakom ryggen på henne. Flera av killarna uttryckte sig hånfullt angående Emelies vikt, och planerade tillsammans att de skulle undvika att leka “Snurra flaskan” under kvällens fest.

– Vi säger “inget hångel i kväll, för det har vi gjort så mycket”. Och inga lapdances. Vi får offra att vi inte får någon av de snygga brudarna heller, sa Jonathan Hermansson, 24, och Johnny Edlind, 21.

12029209_1620795988174177_963084410_n
Emelie Didriksson hånades för sin vikt i Paradise Hotel. Foto: Facebook

Nu berättar Emelie för Hänt att det gjorde ont att höra de elaka kommentarerna, trots att hon visste att de skulle komma.

Annons

– Att höra vad killarna sa tog hårdare på mig än förväntat, jag visste ju att det hade skett och vad som skulle sägas. Men när man verkligen såg att det var sant så sved det till. Eftersom jag vet vilka fina killar detta egentligen är så var det väldigt tufft att höra dem vara så elaka, skriver Emelie i ett meddelande till Hänt.

I efterhand har Emelie fått ursäkter från de andra deltagarna och hon har förståelse för att folk sagt elaka saker utan att tänka sig för. Hon har även fått mycket stöttande mejl efter programmet.

– Jag har varit rent av livrädd för vad som komma skall, men efter all fin kärlek jag får så tappar jag inte hoppet på att vårt samhälle i dag är fylld med fantastiska människor med stora hjärtan som har mycket att ge, skriver hon.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons