LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Det blir en... - Camilla Läckberg och Simon Sköld avslöjar barnets kön

15 sep, 2015 
Jonatan Berggren
I augusti berättade Camilla Läckberg och kärleken Simon Sköld att de ska bli föräldrar. Nu har paret tagit reda på vilket kön barnet har.
Annons

Precis som kronprinsessan Victoria, 38, och prins Daniel, 42, valde Camilla Läckberg, 41, i augusti att via Instagram släppa nyheten att hon blir mamma igen tillsammans med sambon Simon Sköld, 27.

STOCKHOLM SWEDEN 15-09-01 Tony Irvings Bokrelease på Casino Cosmopol i Stockholm Bilden Camilla Läckberg Foto ©Eero Hannukainen EEROBILD AB  All Over Press *** Local Caption *** 04916973
I början av september visade Camilla upp babymagen. Foto: All Over Press

Sen dess har deckarförfattarens fans kunnat följa graviditeten på sociala medier dag för dag, men det har inte bara varit glädje. Att bli gravid vid 41 års ålder gjorde Camilla orolig och paret bestämde sig för att utföra ett NIPT (Non-Invasive Prenatal Testing för att se att allt stod rätt till.

”Inom två veckor kommer resultatet (man kommer även kunna se kön). Är fruktansvärt orolig och nervös, är svårt att helt och fullt slappna av och glädja sig innan vi vet att allt är bra. Men går ju inte att göra mer än att hålla tummarna. Livet kommer som bekant inte med några garantier”, skrev deckarförfattaren.

Nu har paret fått svar. Med tanke på reaktionen får man anta att allt såg bra ut, för Camilla och Simon delar i ett glatt Instagraminlägg med sig av vilket kön barnet har.

Den lilla flickan beräknas födas våren 2016.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons