Oliver Ingrossos nya tv-beslut – Pernilla Wahlgren om sonens vändning

Oliver Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Foto: Dplay/TT

Oliver Ingrosso har varit tydlig från start med att han inte vill medverka i Wahlgrens värld.
Nu har Pernillas äldsta son gjort en plötslig vändning och syns från ingenstans i tv-rutan.
– Han är lite selektiv, berättar Pernilla i en intervju med Hänt.

Pernilla Wahlgren, 53, är mamma till fyra barn. Bianca Ingrosso, 26 och Benjamin Ingrosso, 23, syns ständigt i rampljuset och även lillebror Theo Wahlgren, 13, dyker flitigt upp i familjen reality-program Wahlgrens värld.

Äldsta sonen Oliver Ingrosso, 31, har däremot valt en annan bana, han lever nämligen ett liv utanför offentligheten och är inte alls lika öppen med sitt privatliv som resterande familjemedlemmar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Oliver Ingrossos egna ord i nya tv-satsningen

Trots att familjen Wahlgren/Ingrosso haft ett kamerateam med sig under flera års tid så bestämde sig Oliver tidigt för att inte medverka i serien. I slutet på januari har den nionde säsongen av programmet premiär och det är återigen dags att följa familjen under alla deras äventyr.

Men även om vi inte kan vänta oss att se något av Oliver i serien så innebär inte detta att han håller sig helt och hållet borta. I och med Pernillas nya program Yes Chef har Oliver nämligen fattat ett nytt beslut för sig själv i tv-sammanhang.

LÄS MER: Amadeus Sögaards första ord om uppväxten – efter Carola och Runars svek

I säsongsavslutningen av Yes Chef dyker Oliver plötsligt upp och det är inte bara en snabb bild där han syns i bakgrunden. I programmet är Oliver delaktig och ställer dessutom upp i synkar. Han visar sig snabbt vara stolt över sin mammas prestation i säsongsavslutningen.

– Jag tycker att Thomas har lyckats med sitt uppdrag. Om uppdraget var att få morsan att laga bättre mat så har han lyckats nog garanterat, säger Oliver i programmet.

Pernilla Wahlgrens ord om Olivers vändning

I en intervju med Hänt berättar Pernilla att sonen känner något annorlunda inför detta program jämfört med Wahlgrens värld.

– Ja han kommer att dyka upp, det kommer han. Han är lite selektiv, han är med när han tycker att det känns relevant liksom, säger Pernilla till Hänt.

Om detta innebär att Oliver kan tänka sig att även medverka i Wahlgrens värld återstår att se, kanske har han nu fått upp ögonen för att synas framför kameran.

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens nya romansrykte med TV4-profilen – efter pausen från Bianca

LÄS OCKSÅ: Bonussystern Lina Björlings hyllning till Benjamin Ingrosso

SENASTE NYTT!