Oliver Ingrossos markering mot lillasyster Bianca

Oliver och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har planerat en stor födelsedagsfest som kommer att äga rum på nyårsafton.
Nu avslöjar hon anledningen till att storebror Oliver Ingrosso har valt att inte komma.
– Han vill inte, säger Bianca.
Annons

I realityserien Wahlgrens värld, som sänds på Kanal 5, får tittarna följa bland andra Pernilla Wahlgren, 52, Bianca Ingrosso, 25, samt Christina Schollin, 82. Även Pernillas söner Benjamin Ingrosso, 22, och Theodor Wahlgren, 12, medverkar i programmet med jämna mellanrum.

Annons

Den sistnämnda, och yngsta, familjemedlemmen har med åren blivit allt mindre sugen på att vara en del av realityserien. I David Hellenius, 45, intervjuprogram Hellenius hörna berättade Pernilla om sonen Theos beslut om Wahlgrens värld.

– Han vill ju inte att jag ska ha med mig kamerateam och sådana grejer, sa Pernilla vid tillfället.

Annons

Hon berättade att Theo Wahlgren till en början inte hade någonting emot att bli filmad men att han numera inte vill synas på tv.

– I den här ålder då vill man inte att det ska vara lika mycket fokus och han vill inte bli igenkänd och så där, sa Pernilla Wahlgren i Hellenius hörna.

Oliver Ingrosso kommer inte på festen

En annan familjemedlem som sällan eller aldrig syns i Wahlgrens värld är Pernillas äldsta son, Oliver Ingrosso, 29. Trots att han jobbar inom musikbranschen, som både DJ och producent, verkar han precis som lillebrodern inte vara så intresserad av att vara en del av realityserien.

I Bianca Ingrossos senaste video på sin Youtube-kanal pratar hon om sin storebror. Både Oliver och Bianca fyller år den 30:e december och Bianca har arrangerar en stor fest på nyårsafton för att fira detta. Det verkar som att Biancas tanke var att hon och storebrodern skulle fira tillsammans – men Oliver Ingrosso är inte lika pepp på den idén.

– Oliver ville däremot inte komma, säger hon.

Annons

Nyheten verkar komma som en chock för Biancas pojkvän, Phillipe Cohen, 25.

– Kommer han inte?, frågar han.

– Nej, han vill inte komma. Så han firar vår födelsedag/nyår med några få vänner för han är väldigt introvert så han gillar att fira med få, säger Bianca Ingrosso.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…