Oliver Ingrossos insikt om Linus Wahlgren efter nya filmen Andra sidan

Oliver Ingrosso och Linus Wahlgren

TT
Linus Wahlgren är morbror till Oliver Ingrosso.
Efter att varit på en tillställning har nu Oliver delat med sig av några ord om Linus.
– Riktigt bra, skriver han.

Medlemmarna i familjen Wahlgren-Ingrosso har en nära relation till varandra. Många av dem har även liknande intressen, de arbetar nämligen som musiker eller skådespelare och är vana vid att ständigt synas i rampljuset.

Pernilla Wahlgrens, 52, äldsta son Oliver Ingrosso, 30, har däremot visat sig inte vara lika förtjust av det offentliga livet. Han har bland annat beslutat sig för att inte medverka i reality-serien Wahlgrens värld. Det är endast vid några få tillfällen som han synts till i programmet.

Oliver är inte heller en aktiv användare på sociala medier, till skillnad från sin mamma och sina småsyskon. Det är alltså svårt att veta vad Oliver har för sig och nyligen tog han en längre paus ifrån sociala medier.

Oliver arbetar idag som DJ vilket har inneburit en svårare tid under coronapandemin. På grund av rekommendationerna har spelningar ställts in.

Linus Wahlgren i skräckfilmen Andra sidan

En annan familjemedlem i kändisfamiljen är är Linus Wahlgren, 44, lillebror till Pernilla. Linus är skådespelare och syns just nu i bland annat C Mores nya satsning Robssons. Serien som är en komedi för hela familjen skiljer sig markant från Linus andra aktuella uppdrag. Han spelar nämligen även en av huvudrollerna i den nya skräckfilmen Andra sidan.

Nyligen var det dags för premiär och flera kända ansikten syntes självklart i publiken. Bland annat dök Linus ex-fru Jessica Wahlgren, 45, upp.

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren är idag ex-makar.

Cecilia Liljeton/TT

Ex-makarna satt nämligen bredvid varandra och Linus filmade Jessicas reaktion när det blev som läskigast. På Instagram story delade Linus ett klipp på Jessica där hon sitter med händerna för ansiktet. Jessica har också delat klippet.

”Så sjuuuukt bra film och GRYMMA skådisar. Kalla kårar, skrikit rakt ut och gråtit mig igenom denna film”, skriver Jessica till klippet.

Oliver Ingrosso om Linus Wahlgrens nya film

Även Oliver Ingrosso fanns på plats under premiären. Han delar nu med sig av sina åsikter om morbroderns nya film.

”Riktigt bra film måste jag säga. Otroligt obehaglig och snyggt filmad, bra musik och naturligt skådespel. Nu har jag nog inte sett en svensk film sedan Snabba cash (den var ju sådär) Men denna kan var en av dem bättre jag sett tror jag!”, skriver Oliver Ingrosso i en Instagram story.

LÄS OCKSÅ: Helena af Sandeberg om verkliga relationen med Linus Wahlgren: ”Den enda”

SENASTE NYTT!