Allt du vill veta om tv-serien Robssons – C Mores nya robcom

Robssons

FOTO: Daniel Stigefeldt/C More
I tv-serien Robssons får du följa en robotfamilj som är utsända till jorden för att infiltrera människorna och samla information åt rymdvarelser.
I serien medverkar bland andra Linus Wahlgren och Helena af Sandeberg.
Läs allt om serien här!
503 Service Unavailable

Äntligen Sveriges första robcom! Den 16:e oktober bär det av till en helt ny nivå av tv-tittandet för barnfamiljer. Då går nämligen premiären av Robssons av stapeln!

Vad är Robssons?

Robsson är en ny tv-serie som kommer att sändas i tio avsnitt på C More och TV4. Serien är en robcom, alltså en robotkomedi av Fredde Granberg och Thomas Claesson som har ligger bakom Familjen Rysberg, Hem till Midgård och Panik i tomteverkstan.

Den nya tv-serien handlar om familjen Robsson som har skapats och skickats till planeten Jorden av utomjordingar.

Så, vad är syftet med familjen Robssons uppdrag? Jo, att infiltrera människorna på jorden och samla information åt några hemlösa rymdvarelser.

I och med uppdraget gör de sitt bästa för att förstå begrepp som är helt främmande för dem, exempelvis kärlek, kändisar, lögner och humor.

Skådespelarna i rollerna

I den nya tv-seriesatsningen är det inga dåliga namn som medverkar i rollerna. Karaktärerna spelas av:

  • Elisabeth Drejenstam Papadogeorgou
  • Fredrik ”Fab Freddie” Svensson
  • Helena af Sandeberg
  • Kassel Ulving
  • Linus Wahlgren
  • Maja Kin
  • Messiah Hallberg
  • Victor Beer

Fredrik ”Fab Freddie” Svensson är inte med fysiskt, utan gör en röstroll som familjen Robssons bil Auto. Bilen används av familjen för att kommunicera med utomjordingarna om hur uppdraget går.

Om tv-serien Robssons

Anledningen och hela syftet med familjen Robssons resa till jorden är att undersöka vår planet om det skulle kunna vara en plats att bo på i framtiden.

De ska på så kort tid som möjligt samla ihop så mycket information som det bara är möjligt om hur vi människor lever på jorden. Hur ska de ta reda på all information? Ja, bland annat genom att iaktta sina grannar.

Dock verkar uppdraget svårare än vad Robssons från början trott. Orsak? Människan är lite mer komplicerad varelse än vad de trott. De är nämligen extremt fullproppade med något som kallas känslor, något som Robssons inte alls är bekant med.

Premiären av Robssons går av stapeln den 16 oktober på C More där två avsnitt släpps varje fredag.

FOTO: Daniel Stigefeldt/C More

LÄS ÄVEN: The masked singer Sverige på TV4 – allt du vill veta om programmet

LÄS ÄVEN: Så mycket tjänar alla i familjen Wahlgren Ingrosso

SENASTE NYTT!