LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Helena af Sandeberg om närkontakten med Linus Wahlgren

21 okt, 2020 
Helena af Sandeberg och Linus Wahlgren
Helena af Sandeberg och Linus Wahlgren spelar ett par i tv-serien Robssons.
Nu avslöjar Helena att det blivit en del kramar med kollegan också.
Annons
5 saker du vill veta om skådespelaren Linus WahlgrenBrand logo
5 saker du vill veta om skådespelaren Linus Wahlgren

Linus Wahlgren, 44, är just nu aktuell i den C Mores nya serie Robssons, en robotkomedi av Fredde Granberg och Thomas Claesson.

Serien handlar om familjen Robsson som har skapats och skickats till planeten Jorden av utomjordingar. Det blir ett fartfyllt äventyr för stora som små att följa med på. Förutom Linus Wahlgren så ser vi även Helena af Sandeberg, 49, i en av rollerna. Linus och Helena spelar nämligen ett par, de är föräldrarna i robot-familjen.

Linus och Helenas privata kärleksliv

När det gäller det verkliga livet är Linus sedan åtta år tillbaka skild från sin tidigare fru Jessica Wahlgren, 45. De tillbringade hela tio år ihop och fick tillsammans barnen Collin och Linn. Idag är Linus och Jessica istället vänner.

Även Helena är idag singel, för tre år sedan skilde hon sig nämligen från artisten Fredrik Lycke, 49. Men någon ny kärlek har det inte blivit, då Helena är på sin vakt. Däremot sticker hon inte under stol med att det hade varit mysigt att hitta någon att dela livet med.

Annons

– Jag har aldrig varit en dejtingtjej. Du kommer aldrig hitta mig på Tinder, aldrig! Det är inte så bra att vara där om man är känd. Det finns tillräckligt många dårar ändå. Jag är väldigt försiktig och skulle aldrig gå ut med någon jag inte vet vem det är. Det är stor kärlek eller ingenting som gäller för mig. Att vara lagom är jag väldigt dålig på. Det är klart att jag kan längta efter den rätte, men inget mindre än det, säger Helena i en intervju med Expressen.

Linus Wahlgren och Helena af Sandeberg i Robsson
Linus Wahlgren och Helena af Sandeberg i Robssons

Närkontakten med Linus Wahlgren

Helena och Linus spelar nu alltså ett par i tv-serien Robsson. I samma intervju med tidningen avslöjar Helena att hon och Linus kommit bra överens under inspelningarna, de har nämligen haft lite närkontakt trots Helenas oro för coronaviruset.

Annons

– Fysiskt mår jag bra, men corona har varit tufft för oss alla psykiskt. Tidigare har jag varit hypokondrisk, men det har lagt sig lite. Jag har en historia med en mamma som blev väldigt sjuk och är rädd för att jag och mina nära ska bli svårt sjuka, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Under coronan är jag väldigt noggrann, tvättar händerna, spritar mig och har lite umgänge. Linus Wahlgren, robotpappan i Robssons, är typ den enda människa förutom mina barn som jag kramat, säger Helena.

Annons