ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Oliver Ingrossos familjelycka avslöjad – nu bekräftar nära vännen

15 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Melina & Jacob Criborn, Oliver Ingrosso
Melina Criborn är en nära familjevän till Wahlgren/Ingrosso-familjen och under åren har vi fått se henne vid familjens sida i bland annat realityserien Wahlgrens Värld.
När Hänt träffar Melina på Årets mama kunde hon avslöja Oliver Ingrossos familjelycka.
Annons
Benjamin Ingrosso om att fira jul i Pernillas nya hus: ”Hoppas”Brand logo
Benjamin Ingrosso om att fira jul i Pernillas nya hus: ”Hoppas”

Melina Criborn, 32, är en nära familjevän till familjen Wahlgren/Ingrosso och har genom åren synts i familjens realityserie Wahlgrens värld vid flertalet tillfällen. Melina har även gjort sig känd genom sin karriär som influencer och förutom sina egna Instagram och sina Youtube-kanaler, driver hon podcasten Inga beiga morsor med influencerkollegan Ellinor Löfgren, 27.

Melina Criborns relation till familjen Wahlgren Ingrosso

I podcasten får vi följa Melina och Ellinors liv som mammor och allt som hör livet till. Vi får även en inblick i hur det är att vara nära vän med kändisfamiljen.

Melina är gift med dj-stjärnan Jacob ”Nause” Criborn, 32, och tillsammans har de dottern Cleo, 2, som Benjamin Ingrosso, 25, fick den stora äran att vara gudfar till. Ett och ett halvt år senare fick Melina och Jacob ett nytt tillskott i familjen när sonen Jack föddes i april tidigare i år. Denna gång var det Bianca Ingrosso, 27, som fick äran att agera gudmor till nytillskottet.

Annons

På Instagram har mamma Pernilla Wahlgren, 54, filmat stunden då Bianca fick den stora frågan.

– Åh herregud, tack. Men det här är ju så fint att jag dör, säger Bianca Ingrosso.

Oliver Ingrossos familjelycka: ”Det är hans tur”

Någon som inte syns lika aktivt i realityserien är storebror Oliver Ingrosso, 32. Han har för tillfället fullt upp med sitt eget och under hösten öppnade han sin alldeles egna restaurang i Stockholm. En italienare som han uppkallat efter sitt eget namn: Olli.

Restaurangen har gått som på räls och bara veckor efter öppningen så kunde SVD avslöja att Olli var den mest populära restaurangen i Stockholm.

Det är inte bara yrkeslivet som rullar på för krögaren. När Hänt träffar Melina, på Årets mama galans-röda matta kunde hon avslöja familjelyckan för Oliver.

På frågan om vem från Wahlgren/Ingrosso-familjen som får agera gudförälder om det blir ett tredje barn, svarar Melina:

– Ja men då blir det ju Oliver. Han är ju näst på tur, säger Melina och skrattar.

FOTO: Tommy Holl/TT, Charles Hammarsten/TT

Annons