Oliver Ingrossos vågade ålderskänga till Pernilla Wahlgren – orden inför alla

Pernilla Wahlgren & Oliver Ingrosso

När Pernilla Wahlgren la ut en bild på Instagram kom Oliver Ingrosso med en riktig ålderskänga. Nu svarar Pernilla efter sonens kommentar.

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest framgångsrika artister och tv-profiler och har genom åren bjudit på succé efter succé. Idag bor hon i en villa på Lidingö och håller just nu på att bygga sig sitt drömhus i samma kommun. Men Lidingö är inte det enda stället Pernilla älskar att vara på. Även Marbella ligger henne varmt om hjärtat.

Pernilla har nämligen ett hus i Marbella som hon kallar för Casa Rosa och dit åker hon så fort hon får chansen. Men nu kommer sonen Oliver Ingrosso med en riktig känga när hon berättar om sin kärlek till stället.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgrens återförening med Christian Bauer

Även fast Pernilla njuter av att vara själv i Casa Rosa hör det inte till ovanligheten att hon ibland tar med sig sällskap också. Och någon som har varit där med henne nu är kärleken Christian Bauer. På Instagram har hon delat med sig av deras mysiga vardag tillsammans och hon har flertal gånger skrivit om lyckan över att ha honom där.

”Här och nu. Med honom. Lycklig, lugn och trygg”, skriver hon bland annat under en bild på de två på stranden.

Oliver Ingrossos känga till Pernilla Wahlgren inför alla

Att Pernilla njuter av att vara i Marbella är det alltså inga tvivel om och på Instagram berättar hon att hon drömmer om att bli gammal där.

”Marbella i mitt hjärta! Här vill jag bli gammal..!”, skriver hon under bilden.

Och i kommentarsfältet är det många som hyllar henne för de fina bilderna samt lovar att de kommer att hälsa på när hon bor där i sina äldre dar. Men mitt bland alla uppmuntrande kommentarer är det en kommentar som sticker ut lite extra. Nämligen från sonen Oliver Ingrosso.

”Du är ju där och är gammal, bucket list done”, skriver han varpå Pernilla skrattandes svarar:

”Hahaha, jag är fan inte gammal…!!”

Och Pernilla verkar inte vara den enda som tyckte Olivers ord var roande. Kommentaren har i skrivande stund över 700 gillamarkeringar och fler fortsätter att hagla in.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings nya lyxlägenhet – se bilderna här

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik om sista tiden i relationen med Filip Lamprecht