LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Ingrossos familjelycka – efter gravidavslöjandet med Zoe-Fay

15 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Zoe-Fay Brown, Oliver Ingrosso
Nyligen avslöjades nyheten att Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown väntar barn.
Bara dagar senare begav sig paret på en resa till New York – där Oliver visar upp ännu en familjelycka.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om BenjaminBrand logo
Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

Oliver Ingrosso, 33, är det äldsta syskonet i syskonskaran Wahlgren/Ingrosso. Till skillnad från sina yngre syskon Bianca Ingrosso, 28, och Benjamin Ingrosso, 25, har Oliver valt att leva ett liv utanför rampljuset.

I serien Wahlgrens värld har vi endast fått se honom några få gånger och det är inte ofta som han ställer upp i intervjuer. Oliver har istället gått sin egna väg som dj och restaurangägare.

– Jag har nog aldrig riktigt varit intresserad av det, alltså rampljuset i sig. Och jag tycker inte man har någon skyldighet bara för att man sysslar med något som sätter dig i offentlighetens spektrum att du måste vara offentlig, har Oliver tidigare sagt i P4 Extra.

Oliver Ingrossos glädjebesked – ska bli pappa

Genom åren har Oliver varit väldigt privat med sitt kärleksliv och har aldrig delat med sig av sitt privatliv – fram tills nyligen. Det var när han gästade sin bästa vän Melina Criborns podcast Inga beiga morsor som hon driver tillsammans med Ellinor Löfgren, som han släppte två stora bomber.

Annons

Den första bomben kom när han berättade att han har flickvän, Zoe-Fay Brown. Hur länge de varit tillsammans vill han inte säga men han berättar att de har varit ett par sedan en tid tillbaka.

Därefter avslöjar Oliver även att paret väntar barn och han delar om sina känslor för det nya kapitlet i livet.

– Jag tror att jag är relativt lugn. Jag vet inte om det har slagit in ännu, ordentligt, säger Oliver och fortsätter:

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, säger han.

”Vi alla är helt överlyckliga att få en liten bebis till familjen och Oliver och hans sambo kommer bli världens bästa föräldrar ”, skriver Bianca i ett privat meddelande till Hänt.

Oliver Ingrossos familjelycka – under resan till New York

Drygt en vecka efter gravidavslöjandet begav sig paret över Atlanten för att besöka the big apple – New York City. Senaste dagarna har de uppdaterat sina sociala medier friskt från resan. Oliver som den restaurangägare han är, lägger givetvis upp en hel del mat på sin Instagram story.

Efter att paret befunnit sig i staden ett par dagar lägger Oliver upp en bild som visar att han och Zoe inte alls är på resan ensamma.

Olivers yngsta bror Theo Wahlgren, är nämligen i New York tillsammans med sin storebror och hans flickvän. Theo har påsklov från skolan och vad passar inte bättre än att spendera ledigheten tillsammans med familjen på en lyxresa i USA.

FOTO: Instagram, Olle Sporrong/EXP/TT

Annons