LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kopplingen mellan Zoe-Fay Brown och Bianca Ingrosso avslöjad

13 apr, 2023 
AvJonna Lawaetz
Nyligen berättade Oliver Ingrosso att han är i ett förhållande och dessutom ska bli pappa.
Nu avslöjas kopplingen mellan Olivers flickvän Zoe-Fay Brown och lillasystern Bianca Ingrosso.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännenBrand logo
Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen

Nyligen kom nyheten att det äldsta syskonet i Wahlgren/Ingrosso-klanen Oliver Ingrosso, 33, ska bli pappa för första gången.

Det är i podcasten Inga beiga morsor som Oliver släpper två stora bomber. Den första bomben kom när han berättade att han har flickvän, Zoe-Fay Brown, 29. Hur länge de varit tillsammans vill han inte säga men han berättar att de har varit ett par sedan en tid tillbaka.

– Jag tror att jag är relativt lugn. Jag vet inte om det har slagit in ännu, ordentligt, säger Oliver och fortsätter:

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, säger han.

Annons

Zoe-Fay Brown om incidenten med Eric Hagberg

Nu avslöjar Nyheter24 att Olivers lillasyster Bianca Ingrosso, 28, och flickvännen Zoe har en koppling som sträcker sig långt tillbaka i tiden. De har nämligen båda historia med den före detta reality-profilen Eric Hagberg, 28.

Det var 2017 som nattklubben Berns i Stockholm anordnade en stor halloween-fest som Zoe-Fay var gäst på. Gästlistan bestod av många kändisar och det lär ha varit en del kända ansikten på plats och en av gästerna var Eric – som under kvällen var inblandad i en skandal, med Zoe.

En film från festen spreds snabbt på sociala medier där man ser Eric ge Zoe en smäll på rumpan med sin hand. Varpå Zoe snabbt vänder sig om för att fråga vad han sysslar med. Eric blev därefter utslängd från nattklubben.

Efter incidenten skrev Zoe ett inlägg på Facebook och beskrev händelseförloppet. Något som Eric kommenterade med en lång, offentlig ursäkt.

Annons

I en intervju med Nyheter24 berättade Zoe om händelsen på Berns.

– ”Slog du mig precis på rumpan?”, frågade jag. Han nekade bara och försökte bara vifta bort mig. Jag gav honom en lavett då, berättade Zoe för Nyheter24 vid tiden för händelsen.

Bianca Ingrossos relation till Eric Hagberg

Två år efter den skandalomsusade kvällen på Berns avslöjas Erics relation till Bianca. Det var under Bianca och Alice Stenlöfs livepodd i Globen som deras romans uppdagades.

Den del av livepodden var att Alice och Bianca skulle ställa smaskiga frågor till varandra som deras vänner skrivit.

– Har du legat med Eric Hagberg?, frågade Alice varpå publiken började skrika och Bianca kröp ihop i sin stol.

Därefter dök Eric upp på helskärm med en hälsning till Bianca.

– Okej jag trodde aldrig att jag skulle säga det på det här viset men, det har hänt, jag hoppas ni får en riktigt trevlig kväll i Globen och en sak till. Bianca, nästa gång föredrar jag lampan tänd.

Eric slog alltså en tjej på rumpan – som sedan skulle bli tillsammans med brorsan till tjejen han hade en romans med.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons