Oliver Ingrosso stöttas efter tunga beskedet

Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso tvingas ställa in flera spelningar på grund av spridningen av coronaviruset.
Nu stöttas han av mamma Pernilla Wahlgren.
– Så ofattbart, skriver hon.
Annons

I Wahlgrens värld får Kanal 5-tittarna följa flera medlemmar i familjen Wahlgren/Ingrosso. Mamma Pernilla Wahlgren, 52, och dottern Bianca Ingrosso, 25, är de som syns allra med men även sönerna Benjamin Ingrosso, 22, och Theodor Wahlgren, 12, är med i realityserien då och då.

Annons

Någon som dock mer eller mindre aldrig är med i programmet är Pernillas äldsta son, Oliver Ingrosso, 30. Han arbetar som DJ och musikproducent och har valt att leva utanför rampljuset. Inför den nya säsongen av Wahlgrens värld avslöjade dock mamma Pernilla Wahlgren att tittarna kommer att få se mer av Oliver i de kommande avsnitten.

– Oliver är med också på det här bröllopet och så, man får se mer familjemedlemmar, sa Pernilla inför säsongsstarten.

Annons

Orden till Pernilla Wahlgren

De fans som önskar se ännu mer av Oliver kan glädjas åt att han är relativt aktiv på Instagram. För ett par veckor sedan valde han att hylla sin mamma Pernilla i ett inlägg, detta efter premiären av hennes show Hybris.

Hon gjorde det igen morsan min!!!!!!! Så jävla grym du är verkligen”, skrev Oliver vid tillfället.

Pernilla var väldigt glad över att barnen var på plats i publiken och passade på att tacka Oliver i kommentarsfältet till inlägget.

Tack ÄLSKADE Olli!!!!! Så glad att du var med i kväll!!!” skrev en lycklig Pernilla.

Oliver Ingrossos nya besked

Nu väljer Oliver återigen att vända sig till sina följare på Instagram. Men den här gången är det inte ett lika glatt inlägg. Oliver Ingrosso har nämligen ett dystert besked att dela med sig av.

Annons

”Spelningarna den här helgen och helgen efter det har skjutits upp. Jag skulle spela i Borås och Jönköping. Vi försöker lösa nya datum såklart. Men världen är en konstig plats just nu så det är bäst att vara på den säkra sidan, alltid!”, skriver han.

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna tycker att Oliver har fattat rätt beslut och han stöttas av bland andra mamma Pernilla Wahlgren.

”Älskade du. Så ofattbart det som händer nu!”, skriver hon i en kommentar till Oliver Ingrossos inlägg.

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…