oliver ingrosso

Oliver Ingrossos avslöjande om kärlekslivet – nu berättar han

Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso håller sig gärna borta från rampljuset och kärlekslivet är han gärna privat med.
I en tidigare intervju med Aftonbladet har han delat med sig av oväntade detaljer om kärlekslivet.
Desiré Inglander om resan med Bianca Ingrosso: "Hon är…”
0:28

Efter reklamen: Desiré Inglander om resan med Bianca Ingrosso: "Hon är…”

(0:28)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso, 33, kommer från den välkända familjen Wahlgren/Ingrosso. Tillsammans med syskonen Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren, har han växt upp i rampljuset.

Men jämfört med sina resterande syskon har Oliver valt att hålla sig borta från rampljuset. I serien Wahlgrens värld har vi fått se han bara några få gånger och det är inte ofta som han ställer upp i intervjuer. Oliver har istället gått en annan väg som dj och restaurangägare – förra året öppnade han nämligen sen egna restaurang Olli.

– Jag har nog aldrig riktigt varit intresserad av det, alltså rampljuset i sig. Och jag tycker inte man har någon skyldighet bara för att man sysslar med något som sätter dig i offentlighetens spektrum att du måste vara offentlig, har Oliver tidigare sagt i P4 Extra.

Oliver Ingrossos kärleksliv – det vet vi

Oliver Ingrosso är som tidigare nämnt väldigt fåordig om sitt privatliv och hur det står till på kärleksfronten. Det vi vet om Olivers kärleksliv är att han tidigare var i ett långt förhållande med Johanna Lidefeldt för flera år sedan.

Hans syster Bianca har även avslöjat i en vlogg på Youtube att han har varit tillsammans med en tjej vid namn Andrea. Det var när Bianca hyrde ett lyxhus i Spanien som hon avslöjade att huset ägs av Olivers ex-flickvän Andreas man.

Oliver Ingrosso om kärleken – ärliga beskedet

Det är som sagt inte ofta Oliver pratar om sitt egna kärleksliv. I en tidigare intervju med Aftonbladet har han däremot delat med sig av detaljer om kärlekslivet.

Av vad vi vet så lever Oliver Ingrosso som singel idag och enligt han så är det ingen stress. På frågan om han skulle vilja vara i ett förhållande eller om han trivs bra som singel svarade han:

– Jag tänker inte stressa mig in i någonting, i så fall ska det vara för att det känns rätt. Jag tänker inte söka efter ett förhållande bara för att. Jag tänker inte bli tillsammans med någon där jag tänker ”hon är väl helt okej så jag kan tillbringa några år med henne”. Nej, då måste det vara för att det känns rätt.

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN