Oliver Hunts okända relation till Bianca Ingrosso: ”Hon kom fram”

10 jun, 2023 
https://image.hant.se/BylineSimon_.png.jpg?imageId=9275156&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Lundh
https://image.hant.se/jennifer_1.jpg.jpg?imageId=8595695&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Jennifer Iversen
Bianca Ingrosso och Oliver Hunt
Oliver Hunt är aktuellt serien True Love på Kanal 5.
Nu berättar han om relationen till Bianca Ingrosso.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Hunts första ord om uppbrottet med Antonija Mandir: ”Vår relation var...”
Oliver Hunts första ord om uppbrottet med Antonija Mandir: ”Vår relation var...”

Oliver Hunt, 28, syntes för första gången i tv-rutan när han dök upp i Kanal 5:s Temptation Island 2017. Där dök han upp med flickvännen Kristina som han senare under programmet lämnade. Istället blev han tillsammans med en annan deltagare, Denise Desmond, 33. Där hittade paret varandra och året efter deras medverkan välkomnade paret dottern Leona till världen i augusti 2018.

Oliver Hunt bekräftar ryktena efter otroheten

Det förhållande skulle dock inte hålla och redan 2019 valde paret att gå skilda vägar och Oliver fann istället kärleken i influencern Antonija Mandir, 27. Oliver och Antonija höll ihop ändå fram till 2022 innan de gjorde slut.

Efter att paret hade gjort slut började det cirkulera rykten om huruvida Antoniija skulle varit otrogen mot Oliver under förhållandets gång. Ett rykte som Oliver tidigare har bemött i programmet Cluee News på YouTube.

– Det fanns, och det hände. Det var inte därför vi gjorde slut. Det som hände var att jag... visste inte hur jag skulle ta det. Jag blev jävligt chockad när det hände, sa Oliver då.

Annons

Oliver menar på att det var andra faktorer som ställde till det för paret. Som till exempel brist på ensamtid och dålig kommunikationen som var droppen som fick bägaren att rinna över.

Oliver Hunts ord om relationen till Bianca Ingrosso

Nu är istället Oliver aktuell i serien True Love på Kanal 5 och discovery+. Där han återigen ska leta efter kärleken.

I en intervju med Hänt får True Love-deltagaren frågan om han har flörtat med en kändis någon gång. En fråga som ställer honom litegrann.

– Jag vet inte om jag träffat någon riktigt kändis, inte än, säger han skrattandes och fortsätter:

– Om man kanske har slideat in Biancas DM någon tid tillbaka, kanske. Inte vad jag kommer ihåg.

Både Bianca och Oliver har däremot träffats som hastigast när de båda varit ute och klubbat. Även om mötet varade en väldigt kort tid.

– En snabbis på Spy Bar, säger han och fortsätter:

– Vi gick förbi varandra och hon kom fram och sa ”hej hur mår du?” och sedan gick hon.

FOTO: Karin Törnblom/Hänt

Annons