oliver hunt

Oliver Hunt avslöjar: Sanningen om uppbrottet från Antonija Mandir

Oliver Hunt avslöjar: Sanningen om uppbrottet från Antonija Mandir

Oliver Hunt är aktuell i den nya säsongen av True Love Sverige.
Nu berättar han varför det tog slut mellan honom och ex-flickvännen Antonija Mandir.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Hunts första ord om uppbrottet med Antonija Mandir: ”Vår relation var...”
1:01

Efter reklamen: Oliver Hunts första ord om uppbrottet med Antonija Mandir: ”Vår relation var...”

(1:01)

Slå på ljud

Oliver Hunt, 28, är aktuell i den andra säsongen av True Love Sverige som har premiär 1 juni. TV-programmet där arton singlar får resa till idylliska södra Frankrike med ett och samma mål, att hitta kärleken. Deltagarna får lära känna varandra på dejter och så kallade hjärtceremonier.

Oliver blev singel så sent som förra sommaren då han bekräftade att han och influencern Antonija Mandir, 27, gjort slut.

Oliver Hunts egna ord om varför han och Antonija Mandir gjorde slut

Efter att Oliver och Antonija gjort slut började deras följare spekulera i om huruvida hon skulle ha varit otrogen mot Oliver och att det var orsaken till att paret valt att gå skilda vägar.

– Det fanns, och det hände. Det var inte därför vi gjorde slut. Det som hände var att jag... visste inte hur jag skulle ta det. Jag blev jävligt chockad när det hände, sa Oliver då i Youtube-programmet Cluee News.

Men det ska alltså inte ha varit därför som det tog slut mellan influencerna. Under pressträffen för True Love Sverige berättar Oliver för Hänt vad det var som ledde till att det tog slut mellan honom och Antonija.

– Vår relation var bra men alla relationer är bra till en början men när det är svårare stunder så kommer det fram andra sidor från personen. Det är ett stängt kapitel, säger Oliver Hunt till Hänt.

FOTO: YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN